Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért jó a 70es henger?

Miért jó a 70es henger?

Figyelt kérdés
Most akarok venni 50es motort, de majdnem, hogy lelhetetlen, mert minden bar*m 70re tuningolja. Azt mondja el valaki nekem, hogy az miért jó hogy egyfolytában szerelni kell, mert egy hulladék és mindig tönkremegy az összes 70es gép meg 80as nembeszélve arról, hogy 15-20liter a fogyasztása. Ti akik ilyenre tuningoltok egy 50est normálisak vagytok? Nem tudom ki tud meg akar kifizetni ilyen fogyasztást, de ez konkrétan nevetséges és szánalmas. Inkább vegyetek egy 400ast aztán nem kell tuningolni meg 6liternél nem eszik meg többet. Sose fogom megérteni ezt.

júl. 28. 11:23
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindenki olyan csóró, mint te.
júl. 28. 11:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem szánalmas ez a 70re tuningolás. Vagy veszel egy nagymotort vagy ne motorozz. Vagy annyi eszük már nincs hogy nagymotort vegyenek?
júl. 28. 11:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a hobbijuk a szerelés, és olyan csórók mint te.
júl. 28. 11:54
 4/7 A kérdező kommentje:
De hát egy 70esre tuningolás drágább mint egy nagymotor azt ugye vágod. Az hogy csóró vagyok meg butaság 17 vagyok nincs is munkahelyem akkor hogy ne legyek csóró. Nem mindenkinek milliárdosok a szülei okoska
júl. 28. 12:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Több lóerőt és nyomatékot akartak, megkapták
júl. 28. 12:10
 6/7 Szolovjov ***** válasza:
100%
Miről beszélsz? Nekem is 70-es a Simsonom, ugyanúgy elmegy 2-2,3 literrel. Egy 50-essel is meg lehet etetni a 7 litert, ha 10 ezerre dolgozik. Sokféle tuning létezik, de egy sima köbcenti növeléstől nem lesz benzintemető. A 250-es Etz-m is jószerivel annyit fogyaszt, mint egy 50-es Aprilia robogó nyélgázon. Tehát 4,2-5 liter körül. Pedig az is 2 ütemű egyebár.
júl. 28. 14:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát nekem csak mondták sokan hogy annyit esznek én nem tudom nekem nincsen
júl. 28. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!