Egy képen lévő autóról miért takarják ki a rendszámot?
Pl egy hirdetéshez tartozó képen lévő rendszámot ki szokták takarni.De miért?
Ha élőben lehet látni a kocsin akkor a képen miért van mégis kitakarva?
te mit szólnál, ha az autódat rendszámmal mutatnák egy jól felismerhető környéken?:)
arra nem gondoltál még hogy az egy egyedi azonosítójel, ami alapján akár másnap megkereshetnék az autót és már vinnék is? mondjuk, ha valakinek pont az kellene,...
kb olyan, mintha neked a lakcímed a homlokodra lenne írva.
Ha jól felismerhető a környék, akkor rendszám nélkül is felismerik a kocsit.
A fényképeken még csak-csak értem, na de a tévében?
személyiségi okok. nem adta senki a beleegyező nyilatkozatát hogy szerepeljen a Tényekben mondjuk.
senkinek semmi köze, hogy ki mikor merre jár... nem?
Nem az eladó autókat lopják.
Ha amúgy élőben bárki láthatja a rendszámot akkor képen miért nem?
"senkinek semmi köze, hogy ki mikor merre jár... nem?"
De attól még bárki megfigyelheti az autókat bármilyen nyilvános helyen. Ugyanúgy, ahogy az embereket is.
gondolom egyikőtöknek sincs autója, hogy ilyen véleményen vagytok!
az én autómat fotózták már le nyílt utcán, aztán egy becsmérlő blogban fikázták, amihez amúgy semmi joguk nem volt... és nem én vettem észre, hogy a neten van, hanem ismerősök. mert felismerték az autót.
na tessék. ezzel nem az autómat sértették meg, hanem engem...
hosszas huzavona és ügyvéddel való fenyegetés után kapott észbe a blogíró, hogy le kell azt onnan vennie...
mint ahogy a goldengate-re se rakhatod fel a szomszéd mariskát a beleegyezése nélkül, ugy ezt sem lehet.
ennyi.
ezeket hívjuk személyiségi jogoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!