Audi A5 Coupé?Mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
Érdekel ez az autó és szeretnék ebből is egyet begyüjteni,és gondolkoztam már rajta.Szerintetek milyen választás lehet?
Fenntartható autó?(Nyilván itt az a legnagyobb kérdés az hogy megbízható-e)
2009-2015 ig, ezekről a verziókról lenne szó.
(3.0 Dízel,3.2 benzin,2.7 benzin,2.0 Dízel)
Előre is köszönöm a válaszokat!
júl. 25. 21:43
1/4 anonim válasza:
Megfelelő mennyiségű pénzből minden fenntartható, és amit fenn tudnak tartani az többnyire megbízható.
2/4 anonim válasza:
1 nekem volt új citromom. Öntöttem bele a pénzt. Szálloda, tréler. 2 évig garanciális volt. Utánna a javitás zsebből. Még 1x nem lessz európában készült xarom. Dettó minden ipari terméket beleértve. Kollégák ismerősük történetei FosWagwnről, fiatról, ... Saját tapasztalat AEG-ről Siemens-ről,.... Az európai ipar egy rothadó pöcegödör. Családban 10 és 28 éves Suzuki. A z utóbbioval hamarabb indulnék el a Bamakko rallyn mint egy zsir új bármilyen európaival.
3/4 anonim válasza:
2.0dizel az jo konstrukcio. En ezek kozul azt vennek.
Mondanam a 3.0 is, de ott egy lancozas vagy egy uzemanyag rendszer felujitas huzos sztori, es ha belenyulsz es veszel ey sz*r lapalhatod bele a lovet.
4/4 anonim válasza:
2.0 dizel talan, de ugyan ezt mondom en is, hogy europai kocsi nekem tabu a japan utan. Megszoktam egy szintet megbizhatosagban, amit mar nem adok le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!