Adott egy tuning autó, megállítottak a rendőrök. De nem vették el a forgalmit és nem is kaptam semmilyen papírt, használhatom az autót?
Használhatod. Lehet, hogy nem volt biztos a dolgában a rendőr, vagy nem ítélte veszélyesnek az átalakításokat (hivatalosan csak ebben az esetben vehetik el a helyszínen a forgalmit).
Most szigorított vizsga vár rád. Nem lesz egyszerű. :)
Egyszerűbb lett volna, ha leírod mi lett átalakítva.
Amennyiben nem futómű, fék, kormánymű lett átalakítva, akkor bizonyára nem tartotta annyira fontosnak.
#4!
Jópofa megközelítés, csak mégsem. 😉
Világos hogy a pl. a felni nem házi gyártmány hanem gyári, de ha nem az eredeti méret akkor bukta.
Ahogy a nyitott kipuf. rendszer is lehet akármelyik gyár terméke, ha nélkülözi a katalizátort, és meghaladja az előírt decibelt akkor az is bukta.
Te tudod hogy mit jelent a gyári szó? :D Nem azt, hogy nem otthon gyártották, hanem hogy eredeti gyári felszereltség volt a szóban forgó márka és típus gyártásának idején.
Jó lenne, ha nem okoskodnál abba, amit nem értesz.
#6.
Tudod a mai napig vannak olyan műhelyek ahol a "gyári"-tól eltérő felnik készülnek.
Nem alkalmi józsibácsikra gondolok akik pár sörért szélesítenek egy lada felnit (mint anno a 70-es években) hanem olyan legális műhelyekre amelyek erre specializálódtak, és ebből ének.
Lehet hogy te nem találkozol ilyenekkel, de attól még léteznek.
És ez hogy jön ide? Az általad említett felniket senki sem hívja gyárinak, mivel nem gyárilag készültek az autókhoz. Szóval irreleváns dolgokról beszélsz, és mellette okoskodsz. Most már kussi.
Értem.
Szóval nem elég hogy buta vagy az adott kérdéshez mint a tök, emellett még vidéki modorodat is fitogtatod?
Feladtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!