Miért dadog le az AM6os motorom egy 17,5es karbival?
Van egy Motorhispania RYZ 50-es motorom, eddig egy Dellorto PHBN12-es karbival jól ment.
Viszont vettem rá egy Naraku 17,5es karbit, amivel már sokat próbálkoztam beállitani, mert 1esbe nagyon jól kipörög, de a többi sebességbe magas fordulaton már ledadog, csak alacsony fordulaton bír menni.
Próbálkoztam már kisebb fuvókákkal(60,64,68,72,78,84), levegőcsavart kivettem had kapjon levegőt, subertűt mindenhogy kipróbáltam de sehogy sem lett jó.
Ha valaki tud valamilyen megoldást még kérlek segítsen.
A henger egy kínai bácsmotoros henger, lehetséges hogy túl sok neki a karbi és nem bírja elégetni az anyagot amit kap a karbiból?
Előre is köszönöm!
Ha szar a fuvokazas a subertu allitgatas nem segit.
Legelso korben milyen a gyertyakep?
Ebben van mar gyorsitofuvoka?
Üresbe nyélgázra kipörög vagy fulladozik?
Plusz egy jo tanacs ha nem vagy teljesen biztos benne hogy sok az anyag, sose lefele kezdj el fuvokazni, abbol szorulas is lehet.
Igen azt elfelejtettem írni, hogy a gyertya őzbarna szóval nem értem.
Nincs benne gyorsitó, csak alapjárat és fő.
Üresbe kipörög ameddig csak bír, még egyesbe is csak utána kezd el lehörögni.
Próbálkoztam ráhúzni a szivatót kikor ezt csinálja, de nem reagál rá semmit.
Befogtam a szívóoldalt is kézzel, olyankor elkezdett lefúlni, ebből következtettem hogy nagy a fuvóka de a 60-as fúvóka is ugyanezt csinálta.
Gyárilag egyébként PHBN 16-os karbija volt, szóval nem értem miért lenne egy másfél miliméterrel nagyobb karbi sok neki.
Egyébként azért vettem rá ezt, mert meglett csapágyazva, és szerettem volna egy kicsit több teljesítményt.
Technigas Enox kipufogó van rajta semmilyen fojtással,membrán szivócsonk jó, farsot nem szívhat mert a kicsi karbival nem szarakodik.
Megoldódott a probléma, a saját súbertűje volt túl vastag és nem volt elég benzin a levegőhöz.
Ha esetleg valaki ilyen problémákkal küzd ugyancsak, annak ajánlom.
Illetve senki ne vegyen Dellorto másolatot pl Naraku mert egy szenvedés lesz…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!