Átmehet a műszakin az autóm kőfelverődéssel?
Figyelt kérdés
Szabályos kör alakú kőfelverődés a vezetői oldalon (bal szem sarkából látszik), de nem repedt tovább .júl. 21. 11:30
1/6 anonim válasza:
Ha nincs a látótérben akkor nem gond. Nekem a jobb oldalon, lent van egy, ahol kb a hologramos matrica szok lenni (nekem még nincs), és azóta már többször műszakizott a kocsi.
2/6 anonim válasza:
Az első szélvédőn nem lehet repedés még egy egészen kicsi sem! Kőfelpattanás csak abban az esetben engedélyezett, ha az javítva van. A javításról dokumentum nem szükséges, de szakszerűen javítottnak kell lennie!
3/6 anonim válasza:
Átlag vizsgaállomáson átmegy, komolyabb helyen, és aszabályosan, ahogy előttem írták
4/6 anonim válasza:
Markaszervizben siman atment kicsi felverodesben a vezetoi oldalon.
5/6 anonim válasza:
ma 11:42 voltam
Végül is igazatok van a kérdés az volt: átmehet? Igen, átmehet én az ide vonatkozó szabályt írtam le.
Csak-hát ilyen erővel ittasan is lehet vezetni, csak meg ne fogjanak.
Piros lámpánál át lehet hajtani csak ne legyen rendőr és kamera.
Lakott területen lehet menni 140-nel , ne legyen trafi.
6/6 anonim válasza:
Azert eros hasonlatok ezek.
Egy apro felverodestol nem lesz baleset.
Ebbdn elnezobbek emiatt is.
Nyilvan ha erosen zavar a kilatasban az mas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!