Ha egy hírdetésnél fel van tüntetve, hogy motor fel lett újjítva az kerülendő?
júl. 20. 21:21
1/10 anonim válasza:
Vannak emberek akik már a vezérlés cserét is felújításként kezelik
2/10 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Vagy ha azt hazudnák helyette hogy megkímélt német orvos házaspártól akkor megvennéd? Aztán az is lehet hogy semmi komoly baja nem volt csak vezérlés csere alkalmával A-tól Z-ig mindent cseréltek hogy a következő 10 év problémamentes legyen és ne kéthavonta kelljen egyik-másik tömítés cseréje miatt vinni szervizbe. Inkább legyen felújított mint olyan amit szerelő sem látott csak 30ezrenként olajcserekor.
3/10 anonim válasza:
Igen kerülendő. Csak a hengerfejes-olajfolyatós példányokat szabad megvenni.
4/10 A kérdező kommentje:
1.8t motorral megbízható példány lehet?
júl. 20. 21:29
5/10 anonim válasza:
A leírásában le van írva: nem volt baja csak vissza lett állítva új gyári állapotára a motor, ennyi történt felújítás címszó alatt.
6/10 anonim válasza:
#4 Így hogy "fel lett újítva" mindenképp. Nem a semmiért locsolta rá a százezreket a tulaj.
7/10 A kérdező kommentje:
Igen azt olvastam, de én full laikus vagyok, így nekem nem mond sokat az,hogy vissza lett állítva gyárira az mit is jelent a gyakorlatban(milyen bavatkozások kellenek ehhez stb)
júl. 20. 21:31
8/10 anonim válasza:
#7 Az szintén le van írva a hirdetésben:)
9/10 anonim válasza:
Igen, olyat kell venni, ami minél jobban le van pusztulva, az a jó, kérdezd csak meg bármelyik prolit.
10/10 anonim válasza:
Azért láttunk már nem egy rossz motorfelujitast is. Par ezer km utan megszorult a motor, vagy ette az olajat extrém módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!