Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW e60 530d riasztó miért...

BMW e60 530d riasztó miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

BMW E60 530d 2003 as autóm van.

Olyan probléma volt vele hogy ha lezártam az autót, akkor 5-10 perc múlva megállás nélkül riasztott.

Semmihez nem nyúltam, szó szerint semmi nem történt az autóval, mégis riaszt.

Elvittem szerelőhöz.

Azt mobdta hogy hátul a hátsó lökhárító jobb oldalánál van a riasztó egység.

Azt lehúzta, és a csatlakozót le szik szalagozta.

Ideiglenesen.

Haza hoztam az autót.

Ugyanúgy csinálja a hibát.

Sőt a riasztó nak más hangja is. Szó szerint masabb a hangja.

Most a kérdésem az lenne hogy ez hogy lehet hogy más hangja van a riasztonak, illetve hogy ha le van húzva a riasztó akkor miért riaszt az autó?

júl. 20. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Ki kell kötni a riasztót és nem lesz többé baj vele. Enyém is ezt csinálta csak nem BMW. Gondolom valami érintkezési hiba is lehet akár.
júl. 20. 19:49
 2/4 A kérdező kommentje:

Ki lett kötve a riasztó.

Legalábbis azt mondta a szerelő hogy lehúzta.

júl. 20. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:
#2 Ha valóban ki lett volna kötve akkor nem tudna riasztani. Mikrót be tudod kapcsolni áram nélkül?... Rendes szakember kösse ki aki ért is hozzá.
júl. 20. 20:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Azt mondta hogy a hátsó lökhárító jobb oldalánál van egy riasztó egység, vagy vezérlő.

Azt lehúzta.

Azt nem értem hogy miért masabb a hangja a riasztonak most, mint elotte?

Elotte eléggé éles hangos volt, most hogy a szerelő hozzányúlt, most mely és kevésbé éles a riasztó hangja.

júl. 20. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!