Opel corsa B 1.4 Gyújtàs nélkül is vilàgítanak a visszajelző lámpàk, viszont ha az autót próbàlom indítani nem indul.hol keressem a hibàt?
Szerintem attól komolyabb ott a hiba mint sem így neki fogj hogy nem értesz az elektromossághoz.
Vidd el egy szakemberhez.
"Gyújtàs nélkül is vilàgítanak a visszajelző lámpàk...?" "Hol keressem a hibàt?"
A gyújtáskapcsolóban. Ez megmagyarázná azt is, hogy indítózáskor miért nem csinál semmit az önindító.
Én is gyújtáskapcsolónál kezdeném.
Kivéve persze, ha most hoztad el a szerelőtől az új gyújtás beépítése után. Jelentsen ez bármit is.
Mert akkor szépen vidd vissza neki, hogy tegye rendbe, amit elb/szott
Kedves mindenki.A helyes megfejtés:
Az elakadàsjelző gomb elromlott.Kicseréltem.Most màs hiba jelentkezett,de vissza lehetett vezetni a jobb hàtsó làmpacsoportig.A testkàbel kókànyolva volt, meg is volt törve, nem is érintkezett.Kicseréltem és varàzslat működik minden probléma mentesen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!