Van értelme autót poliroztatni?
Figyelt kérdés
Kaptam egy jó ajanlatott ami szerint 30 ezer forintért meg polírozzák az autómat.
Én elfogadtam ma kettőre kene vinnem.
Csak az autom meg alig karcos, szep a fényezése és sajnalom kiadni azt a 30-at is. De lemondani se akarom mert az meg hogy nez ki.
Mit tegyek?
júl. 20. 05:37
11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szep lett nem bántam meg.
júl. 21. 06:29
12/13 anonim válasza:
Ha már így felizgattad a gyakori népét, nem teszel fel fotót előtte/utána polírozás témában?
13/13 anonim válasza:
A polírozás nemcsak fényességet ad, hanem a használt anyagokból kialakul egy védőréteg, kevésbé ragad utána a kosz.
Én otthon szoktam polírozni, gyönyörű lesz, mindig szidom magam, miért nem csináltam hamarabb.
2-3 órám rámegy és a (jó) polír se olcsö (TurtleWax), de nekem megéri nézegetni utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!