Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri autót venni Svájcban?

Megéri autót venni Svájcban?

Figyelt kérdés

Hello. Lenne kb 1.5m forint amiért autót szeretnék venni Svájcban, már úgy hogy az utakat leszámítva,(tankolás) vámot kifizetni, stb. Tisztán 1.5m

A kérdés az, hogy megeri e szerintetek ki menni ennyi pénzzel? Ott sokkal olcsóbbak az autók én úgy tudom, és jobb állapotban is vannak. És ki tudja, talán még itthon drágábban is eladhatom, mert ismerek pár embert, de csak messzebbről akik ezzel üzletelnek. Svájcból, hordják haza az autókat.

Valami tanács esetleg, ha meg is éri kimenni szerintetek? Mire kell oda figyelni? Köszönöm a válaszokat előre is.

júl. 17. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Na ez egy nagyon jó kérdés.
júl. 17. 15:16
 2/9 dirtboy ***** válasza:
100%

Nem tudom elképzelni hogy ilyen gyenge forint mellett megérné svájcból venni autót. Én németben lakom és itt azt vettem észre hogy az olcsóbb kategóriás autók (2,5-6ezer euro közt kb) nem éri meg vagy még olcsóbb is odahaza megvenni. Ismerős akart venni nagyon olcsón gyorsan egy kocsit ilyen 2-2,5ezer közt és olyan bontó szökevények vannak csak pedig ha átszámoljuk ott van hogy az 1misi,használtautó.hun jobbakat találtam meg olcsóbbat ugyan abból a típusból.

Egyéb költségeket nem is számolva amit magával hoz az hogy svájcban veszed.

júl. 17. 15:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Találsz magyarban is csak! Teljes, széles körű átvizsgálás kell valmint olyan autót válassz, ami ebbe az ársávan a kínálat teteje.
júl. 17. 15:34
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
Meg a kerítés is kolbászból van ugye.
júl. 17. 15:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Neked nem, ha lenne akkor nem itt kérdeznéd, hanem betáraznál hirdetésekből és lebeszélnéd pár eladóval, hogy mikor mennél megnézni a kocsit. Plusz érteni sem ártana hozzá vagy neked, vagy vigyél valakit. Plusz jó eséllyel trailerrel fogod tudni hazahozatni.
júl. 17. 16:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Ráadásul másfél misi szerintem elég karcsú ehhez. Szállás, trailer vagy benzin és autópályadíj az már szemmel jól látható összeg ekkora tételnél.
júl. 17. 16:10
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
+ Svájc nem EU, u.h. vám, áfa...
júl. 17. 19:13
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem éri meg. Inkább itthoni, lekérdezhető előéletű, jó állapotút kell venni.
júl. 17. 21:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
2.5 milla alatt itt svájcban sincs jó kocsi. AMI ez alatt van az nem ápolt, haben expotra vár. Afrikába megy.
aug. 20. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!