Megéri autót venni Svájcban?
Hello. Lenne kb 1.5m forint amiért autót szeretnék venni Svájcban, már úgy hogy az utakat leszámítva,(tankolás) vámot kifizetni, stb. Tisztán 1.5m
A kérdés az, hogy megeri e szerintetek ki menni ennyi pénzzel? Ott sokkal olcsóbbak az autók én úgy tudom, és jobb állapotban is vannak. És ki tudja, talán még itthon drágábban is eladhatom, mert ismerek pár embert, de csak messzebbről akik ezzel üzletelnek. Svájcból, hordják haza az autókat.
Valami tanács esetleg, ha meg is éri kimenni szerintetek? Mire kell oda figyelni? Köszönöm a válaszokat előre is.
Nem tudom elképzelni hogy ilyen gyenge forint mellett megérné svájcból venni autót. Én németben lakom és itt azt vettem észre hogy az olcsóbb kategóriás autók (2,5-6ezer euro közt kb) nem éri meg vagy még olcsóbb is odahaza megvenni. Ismerős akart venni nagyon olcsón gyorsan egy kocsit ilyen 2-2,5ezer közt és olyan bontó szökevények vannak csak pedig ha átszámoljuk ott van hogy az 1misi,használtautó.hun jobbakat találtam meg olcsóbbat ugyan abból a típusból.
Egyéb költségeket nem is számolva amit magával hoz az hogy svájcban veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!