Miért mindig azok hisztériáznak hogy nem tudnak parkolni a szűk utcákban, akik hatalmas SUV-okat vesznek a városba?
Jelentse már mindenki ezeket a primitív SUV gyalázó kérdéseket.
Nekem egy batár nagy SUV-om van, parkolóradarral, tolatókamerával, 360 fokos extrapolált külső kamerával, ráadásul önmagát beparkolja az autó még úgy is, ha nem is ülök benne, úgyhogy nyugodtan megpukkadhatsz a lefingott kombi F Astráddal.
Való igaz hogy egy buta lúzer troll a kérdező.
Sose hallottam hisztizni őket, pedig többet mozgok autós körökben mint egy kis zacskó.
Ezek a buta, nagy SUVok magasak, nem hosszúak.
Nekem 5méteres sportkombi van, na az a hosszú, nem az átlag suv.
Legközelebb mielőtt baromságot írsz ki és lepontozol minket, tájékozódj arról, miért vagy gügye
Nem mindig azok hisztériáznak, szar a kérdésed.
Ha bevállalod a konfliktust egy beszólással a szar parkolás miatt, akkor ne csak a SUV-okat pécézd ki.
Én naponta látok balfasz parkolókat minden formában.
Szokásos polgárpukkasztónak szánt, de sajnos ahhoz túl buta kérdés.
Ha polgárpukkasztani szeretnél, ahhoz ennél intelligensebb kérdéseket lenne érdemes feltenni, ez így inkább csak szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!