Ladába szervós globoid csigás kormánymű?
Figyelt kérdés
Gondolok itt valamilyen más autóból való kormányűre, ahol szintén globoid csigás a kormánymű, csak szervós. Van ilyen életképes megoldás? Elektromos szervoszivattyúval szerintem meg lehetne oldani, de csinált már valaki ilyet?júl. 15. 22:15
1/4 anonim válasza:
Nem tudod megcsinálni, mert a szervó szivattyút nem tudod hová fogatni és megkellene hajtani ékszíjjal is.
2/4 A kérdező kommentje:
Azért mondtam az elektromos szivattyút mivel ott egyben van a motor és a szivattyú direktben, nincs szíjhajtás. Pár vezeték kell neki meg lejön a 2 tömlő róla és ennyi. Annyi hely szerintem van neki.
júl. 15. 22:27
3/4 anonim válasza:
Elektromos szervót szoktak belerakni, akár teljesen más fogasléces kormányművet is. Nézz be lada versenyautós facebook csoportokba.
4/4 anonim válasza:
Egy b.szom méretű villanymotor van egy ideje kormányszervóként szinte közvetlenül a kormánykerék alatt, de a műszerfal mögött.
Kell neki a hely rendesen.
Pont most szarakodok egy ilyennel renaulton, nem egyszerű berendezés....
Ladánál inkább az áttételezés a baj, a kismillió gömbfej, meg az a globoidcsigás sz.r
Azért raktak rá ilyen teherautó kormányt mindre gyárilag.
Ruszki megoldott ezt a problémát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!