Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A lényeg,hogy több éve nálam van egy kocsi,és minap vettem észre,hogy a váltó szoknya teteje(- vsltógombnál) oda van szorítva kötegelővel. Eddig tök jól működött,viszont kicsúszhatott a váltógomb alól,ami emiatt a kezemben maradt😅marmint a váltógomb. Megkértem a páromat,hogy a kötekegelő részt(azaz a bőr váltószoknya tetejét) helyezze be újra a váltógomb alá és probléma megoldva. Erre nagy súllyal rátenyerelt a váltóra és az ilyen koppanó hangot adott ki. Meg is ijedtem rendesen,hogy most mi a szart csinált. Elkezdett váltani vele,szóvá is tette,hogy ilyen szar a váltóm? Aztán azóta ma használtam,és valóban nehezebb sebességbe rakni. Meg érzem,hogy lentebb is van,nem úgy esik kézre,mint eddig. Tudok menni vele,de nem olyan laza,mint eddig volt. Most azért rendesen meg kell fogni,hogy oda rakjam,ahova akarom. Szerintetek mi lehet a baj? Mindenképp el fogom vinni megnézetni,nehogy nagyobb baja legyen,mert így használom.2024. júl. 13. 15:16
1/5 anonim válasza:
Hát nyilván a váltórudazatban történt valami. Az 15-20 kis alkatrészből áll. Ott kattanhatott valami.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2024. júl. 13. 18:44
3/5 anonim válasza:
Szét kéne szedni megnézni, hogy mi ugrott ki a helyéről.
4/5 A kérdező kommentje:
Az lesz,hétfőn hívom az autószerelő.
Ha nagy baj lenne ,akkor váltani sem tudnék vele,nem? Mert igazából be tudom tenni bármelyik fokozatba,ma is mentem vele,nem volt gond. Csak ugye érzem,hogy nincs a helyén és meg kell fogni rendesen,hogy helyére tegyem.
2024. júl. 13. 19:47
5/5 anonim válasza:
Nagy baj nem lehet. De megtalálni lehet hogy nehéz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!