Ha egy kocsinak nem túl jó a szervója akkor lehet rajta javítani hogy könnyebben lehessen tekerni a kormányt?
Figyelt kérdés
Látom hogy sokan tenyérrel kormányoznak de nekem ahhoz rá kell nyomnom a tenyeremet és sokszor meg is csúszik a kezem.
Tudom hogy nem biztonságos de parkoláskor kényelmesebb.
2010. okt. 31. 17:55
1/5 anonim válasza:
Van benne egyálltalán? :D
Am elsőkörbe megkéne nézni a futóművet, ami rossz azt cserélni, utánna faszán beállítani, és máris jobb lesz...
2/5 A kérdező kommentje:
Van mert anno alapfelszereltség volt hozzá
2010. okt. 31. 18:05
3/5 anonim válasza:
Megfelelően beállított futóművel rögtön könnyebb lesz (lehet, hogy jó az a szervó, csak iszonyatos erő kell a kerék tekeréséhez), utána pedig ha hidraulikus, érdemes megnézni, mekkora az olajnyomás, mert a kopott szivattyú nem tud kellő nyomást előállítani. Ha az jó, akkor előfordulhat, hogy az elkoszolódott, beszűkült olajjáratok, letapadt szelepek csökkenthetik a hatékonyságot.
4/5 anonim válasza:
Legalább leszoksz arról az idióta szokásról, hogy álló helyben tekered a kormányt. Minden ilyen hülyének a kocsijából kivenném a szervót, akkor majd megtudná...
5/5 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 20:59
Én is ilyen hülye vagyok és gyere vedd ki a kocsimból :P Ja nincs benne, akkor ne vedd ki. Am. pedig hogy ha nincs elég erő a karodba meg nem tudsz ráfogni akkor ne kilodjál a tenéyrrel mert az lesz a vége, hogy valamit nagyon összetörsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!