Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Benelli trk 502 vélemények?

Benelli trk 502 vélemények?

Figyelt kérdés
Első motor vásárlása előtt állok. Amit kinéztem magamnak az egy Benelli trk 502. Mit gondoltok, ajánlanátok ezt a motort? Méreteit tekintve nem túl nagy első motornak?

#vásárlás #motor #benelli trk 502
júl. 6. 17:36
 1/3 dirtboy ***** válasza:

Súlyra elég nehézre sikeredet ez a motor de tejesítményre kezdőnek jó,nem fog földhöz vágni az ereje. Nehéz motorral nehezebb megtanulni is pl szerpentinezni de nem szabad persze elfelejteni hogy ezzek a motorok nem arra vannak hogy minél nagyobb sebességel lapon kanyarodjunk attól függetlenül hogy rengeteg túramotoros nem szeret lemondani a sebességről és nagyon jó tempókat mennek a mátrában meg bárhol. A motor képes rá de kezdőként ne próbáld meg követni őket és akkor megtanulhatsz vele jól menni.

Magra a típusra nem mondok semmit mert a motor egy hobbi,mindenki azt vegye amit szeretne mert azzal lesz boldog.

júl. 6. 18:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Szar magyarul, lehet írni regényt, de szar motor. Azért is olcsó.

Nem, nem túl nagy de vegyél valami normálisat.

júl. 6. 18:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Van róla pár bemutató meg magyarul is, éves tartósteszt is.

Egy olasz ujságíró pali atment vele a bolygón kb, talan valami 90 ezret ment egy ev alatt, sivatagtol kezdve mindenhol. Voltak vele dolgok, de ilyen intezív használat mellett szerintem remekül vizsgázott, semmi olyan, ami elfogadhatatlan lenne.

Ha városi környezetben is cél a használata, akkor a gyári bukókerete miatt elég nehezkes lesz vele az élet, egyébként ha lenne arra az "olcso" 2,4 mill+ra fedezet, én venném.

júl. 7. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!