Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nincs elegendő ruhásszek...

Miért nincs elegendő ruhásszekrény még a legdrágább concord modellekben sem?

Figyelt kérdés

Hogy érheti meg így bárkinek is? Ennyi pénzért azért már elvárható egy többszemélyes luxus camper buszon pár darab nagy és mély ruhásszekrény. Személy szerint ez a mennyiség még egy magamra se lenne elég a legtöbb ruhásszekrénnyel rendelkező modellnél sem. Akinek van ideje, tekinse át a modelleket.

[link]

júl. 4. 23:51
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Lakóautózás nem arról szól,hogy viszed magaddal a ruhatáradat is. Itt minden téren minimálban kell gondolkodni, pár váltás ruha, aztán ha nincs tiszta,akkor irány a legközelebbi mosoda.
júl. 5. 01:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Ugyan már, ezt te se gondolod komolyan.. Minden ember más, más és más elképzelésekkel. Ha valakinek ez nem felel meg benne, de minden más igen, akkor azon igazítani és változtatni kell, és bővíteni a személyre szabhatóságot, addig amíg meg nem felel valamelyik modell. Nem szabad ennyire egy bizonyos típusú emberre szabni a modelleket, mert a lakóautózás egy életérzés és egy hobbi is. Én például egy saját (drágább és kényelmesebb) haspadot is szeretnék felvinni, és szeretném ha elférnék vele, ha épp edzeni tart kedvem. Nem szeretek ilyen téren közös dolgokat használni higiénia és még pár szempontból. Szerintném ha rengeteg ruha elférne benne, ami mindig jól jön. Ha nekem nem kell francia ágy, hanem csak egy szimpla, és bicikli tartó se kell, akkor azon lehessen változtatni, hisz nem 1-2 forintba kerül egy ilyen masina. Ha én abba tervezek élni és edzeni is hosszabb távon, akkor úgy kell tervezni és személyre szabni őket, hogy ez ne legyen akadály.
júl. 5. 02:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Ha én abba tervezek élni és edzeni is hosszabb távon, akkor úgy kell tervezni és személyre szabni őket, hogy ez ne legyen akadály, mert szerintem csak pár falapról van szó, amik majd egy üres teret alkotnak. Különösen nem igényelne hűdenagy tervezést és kivitelezést, mintsem hogy az eladó vevőt vesszen inkább. Az ilyen kis pár száz vagy ezer dolláros hibákból több százezer vagy millió dollár haszon úszik el.
júl. 5. 02:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"Ha én abba tervezek élni és edzeni is hosszabb távon"

...az a te bajod. Ezek nem erre lettek tervezve. Ha te nem rendeltetésszerűen akarod használni, akkor gondoskodj magad a szükséges átalakításokról - akár külső cégen keresztül, de akár az eredeti gyártótól is rendelhetsz egyedi felépítményt.

júl. 5. 05:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Rendelj magadnak teljesen szenélyre szabottan. Elkészítik ppnt olyan, mint amilyent szeretnél. Drágább lesz, nem is kevéssel.
júl. 5. 06:47
 6/6 VándorSeregély válasza:
100%

Mert olyan modelleket gyártanak, olyan szintű variálhatósággal, ami a többség igényeit kielégíti. Hogy néha egy-két embernek vannak egyedi igényei, azokra nem érdemes előre tervezni, hisz sok milliós bukás lehet a vége, ha nem lesz rá kereslet.

Ha pedig valaki nagyon ragaszkodik valami egyedi megoldáshoz, azt a legtöbb esetben simán le lehet beszélni velük, csak persze jókora plusz költséggel fog járni.

júl. 5. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!