Melyik ez a kocsi?
Nem tudom hogy ez mennyire lesz érthető mert a kocsi márkáját sem tudom.
Ilyen régi szocis kocsinak néz ki, a legtöbbet sárga színben látom, és dobozos a háta (de kicsi kocsi, nem nagy).
Ebből valaki rá tud jönni?
Az a helyzet, hogy én kb. egy autót sem tudok mondani, ami ami kicsi, régi szocis kinézetű, kocka formájú, és sárgában volt a leggyakrabban az utakon. Daewoo Ticoból kb. 2x láttam sárgát életemben, ellenben bordóval meg lilával, Cinquecento is jóval gyakoribb pirosban meg fehérben például. Nekem amúgy még Opel Corsa A és 2. generációs VW Polo jutottak eszembe, de bármelyik is legyen, valószínű a kérdező lakóhelyéhez közeli ugyanazt az 1 db sárga példányt látja rendszeresen, erre fogadnék :D
Esetleg még a Fiat Seicento lehetne, abból valóban sok sárga van, de az meg szocisnak nem szocis már annyira.
Mindenesetre, kérdező, ha legközelebb látod, fotózd le plíz :)
Amúgy én is itt nevetek ezen a kérdésen, lehet tényleg elmegyek sétálni a faluban és meglátom valahol. :'D
Azért köszi. Majd ha lesz róla képem elküldöm ide.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!