Mi értelme ennek?
Figyelt kérdés
Feldobott nekem egy videot a youtube amibe az volt hogy ment egy autó teljesen normálisan aztán egy ember a kerék alá rakta a lábát majd átment rajta az autó. Ugyanezt láttam már úgy hogy a kezével csinálta. Ezt miért csinálják az emberek, ez valami trend vagy ilyen agyi probléma?2024. júl. 4. 17:06
2/9 anonim válasza:
Egyszer a válasz...
Cél: Nézettségszerzés -> Pénz
3/9 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam de annyira nincs sok megtekintés ezeken szóval nem értem.
2024. júl. 4. 17:47
5/9 A kérdező kommentje:
Én csak kérdeztem de eddig 1 normális választ kaptam
2024. júl. 4. 19:15
6/9 anonim válasza:
Van, akinek szexuális parafíliája, hogy le legyen győzve, különbözőképpen el legyen taposva. Értelmetlen a kérdés, hogy miért, mert nem tudatosan választották katalógusból, hogy mire szeretnének izgulni.
És van, aki ezt odáig fokozza, hogy nehéz tárgyakat kelljen használni a számára elégséges mértékért. Az autó nehéz is, mozog is, keresztül is tud menni dolgokon (illetve emberi testrészeken is).
7/9 A kérdező kommentje:
Értem köszi
2024. júl. 4. 23:31
8/9 Koaxk Ábel válasza:
Kínában sokak számára akkora a szegénység, hogy elterjedt dolog, hogy autó elé ugranak, vagy valami sérülést szenvednek autó által, így kapnak biztosítási pénzt. Rengeteg videó van a youtube-on, hogy emberek képesek az autó elé feküdni.
Ha nem kínáról van szó, akkor a fenti válaszok lehetnek a helyesek!
9/9 A kérdező kommentje:
Értem
2024. júl. 7. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!