Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot 406 2.0 HDi manapság...

Peugeot 406 2.0 HDi manapság megállja a helyét?

Figyelt kérdés
A faceliftesek nagyon tetszenek, arányos, jó kiállása van az autónak szvsz. Persze ízlések és pofonok. 1 millió forintom van kocsira vételár tekintetében. Hosszabb utakra kell, hétvégente 2x 150-200 km-re, hétközben 20 km-re nagyjából. A sz.rfrancia egyszavas érveket mellőzzük, ha lehet, szívesen elolvasom a tapasztalatokat, akár negatív, akár pozitív.
2024. júl. 2. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
dehogy
2024. júl. 2. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó. De a dízel rendszerrel lehetnek problémák a korából fakadóan.
2024. júl. 2. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Tényleg nagyon szép autók, pont az a jól eltalált forma, ami sosem megy ki a divatból. Szerintem egy megkímélt darab jó döntés lehet, akár benzines, akár dízel. Nekem jó tapasztalataim vannak a kisebb és a 406-nál régebbi Peugeot-kal, de a 406 ajánlott motorjait nem ismerem sajnos. Egy márkabarát Facebook oldalon biztos kapsz segítséget. Ez a motor biztos jó: [link]
2024. júl. 2. 22:31
 4/4 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Most látom csak, hogy a kérdésben megadták a motor típusát, és az általam linkelt cikkben is ugyanaz a motor szerepel. Ez jó hír, már csak sok szerencse kell egy szép állapotú verda felleléséhez
2024. júl. 3. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!