T i szoktátok simogatni az autótokat?
Figyelt kérdés
Például amikor álltok a kocsi mellett, szokott lenni, hogy mondjuk a tetőnél vagy a motorháztetőnél megsimogatjátok az autótokat, úgy, mintha egy kutyát vagy macskát simogatnátok?2024. júl. 2. 12:14
1/11 anonim válasza:
Csak valami törlőronggyal a kezemben.
2/11 anonim válasza:
Én a lökhárítót szoktam néha óvatosan megrugdosni.
3/11 Morzsi007 válasza:
Én egyszer beszéltem is hozzá, mikor nem akart elindulni. Mondtam neki, ha nem indul el, akkor felgyújtom.
De nem voltam elég ijesztő.
4/11 anonim válasza:
Jesszus, nem!
Mikroszálas kendővel szoktam "simogatni", mikor waxolom. De az más.
#1, ugye csak trollkodsz és ez nem komoly?! :O
6/11 anonim válasza:
Igen,mivel szerelmes vagyok belé
7/11 anonim válasza:
A kormányt szoktam simogatni, amikor benne ülök, neha beszélek is hozzá, mert imádom. Lelke van.
8/11 anonim válasza:
Meg szoktam köszönni neki, hogy hazahozott.
9/11 anonim válasza:
Én férfiasan bevallom, hogy néha szoktam igen :D
10/11 anonim válasza:
Férfiasan bevallva szoktam simogatni a műszerfalat vagy megpaskolom a tetőt. Minden hosszabb út után, amit abszolvál és gond nélkül hazahoz. Elég öreg már. Az előző autómnak neve is volt - Ödönke. Kövezzetek meg nyugodtan :-)
53/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!