Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megbízható autó olcsón?

Megbízható autó olcsón?

Figyelt kérdés
Van olyan autó ami nagyjából 200-300.000 forint közé esik jól néz ki és megbízható?
2024. jún. 30. 02:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Jól nem néz ki ennyiért autó, de még pár évig használható "papír" swiftet kapsz ennyiért, ami ha karban volt tartva, akkor megbízható lesz.
2024. jún. 30. 03:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát, valami 400 ezret futott, sosem karbantartott valamit ki lehet fogni, pl g astra.

Csak kb az életveszély kategória.

Én bepróbálkoztam egy 100e-ft os 2006-os verdával...

kb ép cserealkatrész nincs rajta.

2024. jún. 30. 04:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Talán 100-ból pár darab autó lehet a kínálatban amire nem kell kapásból a vételárának harmadát-felét ràkölteni,ilyen minimális pénzből a típus nem számít csak a szerencse hogy megtalàld azt a példànyt ami aránylag jó àllapotban van,nincs szétrohadva.
2024. jún. 30. 07:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Ebből a pénzből a bicikli megbízható...

Én 10 éve vettem az első autómat, szűk keretből. De már akkor is az volt, hogy ami fél milla alatt volt, azt nem volt érdemes megvenni. Na most azóta ahogy elmentek az árak, nyugodtan számolhatsz a duplájával.

2024. jún. 30. 09:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Tesó, a gumiszőnyeg az autómba többe került ennél. Engedjétek már el ezt a csóró bohóckodást, mert nagyon szánalmas. Ennél fejlettebb országokban ezek az autók már rég roncstelepen vannak, semmi keresnivalójuk az utakon.
2024. jún. 30. 10:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Mamának van egy mopede. 300-ért vette. Szerintem jó kis gép:)
2024. jún. 30. 13:25
 7/8 A kérdező kommentje:
#5 17 évesen nem szeretnék milliókat költeni egy autóra, mert nincs miből, nem apu finanszírozza az életem.
2024. júl. 1. 00:54
 8/8 anonim ***** válasza:

7: valsz ez azt jelenti, hogy még nem jött el a saját autó ideje. Ha veszel valami 200-300 ezerért arra valsz ennek az összegnek a többszörösét kell azért költeni, hogy életben maradjon.

Amúgy ebben a kategóriában a régi swiftnek a legjobbak a túlélési esélyei.

2024. júl. 1. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!