Kereskedésben árulják. Szerintem egyértelmű, hogy legfeljebb donor.
2024. jún. 26. 09:52
5/10 anonim válasza:
Ezt olcsón megúszod mert 0 ft forgalomba állítani....
Ugyanis nem lehetséges.
2024. jún. 26. 10:05
6/10 A kérdező kommentje:
De miért nem? Oke,elfogadtam,de számomra felfoghatatlan miért nem engedik? Ha van az autónak motorszáma illetve alváz száma,már átment eredetiség vizsgálaton. Műszakin is ha olyan át tudna menni,ennyi adatból miért nem lehet beállítani forgalomba?
2024. jún. 26. 11:33
7/10 anonim válasza:
Mert vannak más szabályok is. A józan ész azt mondja, hogy ha az autó belátható munkával forgalomba helyezhető lenne, akkor a kereskedő megtenné, hiszen többet tud kérni érte. Nem tette meg, tehát vaami nem stimmel az autóval.
2024. jún. 26. 11:39
8/10 anonim válasza:
Ez így bontani kb 150000-t ér.
2024. jún. 26. 11:42
9/10 anonim válasza:
Ez egy külföldről behozott donor autó. Itthon semmilyen vizsgálaton nem ment át és papírok nélkül soha nem is fog.
2024. jún. 26. 13:32
10/10 Szolovjov válasza:
Nekem egy kiváló állapotú 125-ös MZ Etz-m van itthon ugyanilyen problémával. Nincsenek okmányok. Ráadásul akinek utoljára a nevén volt halott, sőt még az örököse is. Az életben nem lehet Abszurdisztánban (Magyarország) forgalomba helyezni. Ha kivinném az un. ,,Szlovákiába", akkor lekérik a rendőrségi adatbázisból hogy körözik-e. Ha nem, akkor simán papírozható.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!