Negatív kábel bekötési pontjai?
Figyelt kérdés
A kérdés az, hogyan határozzák meg a földelt kábel bekötését? Egy szokott menni az oldal falra és egy a váltóra? de miért a váltóra? Ott vastag a fém és jól vezeti az áramot? Mi a logikája? És pl ha oxidálódik a gyári bekötési pont, bárhová át lehet tenni? Nekem azt mondták lehet a fém szívó sorra is rátenni azt a test "pontot". Nem értem az egészet elmagyaráznátok? Köszönömjún. 25. 19:00
1/6 anonim válasza:
A földelt kábelt a földbe kell kötni!!
2/6 anonim válasza:
A motor és a kaszni között azért kell lenni egy erős testelésnek, mert általában gumiágyakon van fellógatva a motor a kasznira.
A motoron meg van az önindító, generátor, érzékelők, stb...amik áram termelők/fogyasztók.
Oda teszik a testelést, ahová a legrövidebb kábelt lehet tenni.
Rakhatod egy 2 méteres tömlővel is, de annak a rézkábelnek a métere vagy 5000ft már, ha nem több.
Én dobtam egy hátast, amikor vettem pár vezetéket, csatlakozót a boltban, megtippeltem max 1000ft-ra, erre kinyőgi a pofa, hogy 9000 lesz.
3/6 A kérdező kommentje:
2-es. Akkor a váltóra azért kell a vastagabb kábel hogy oda süljön ki az áramkör?
jún. 26. 14:38
4/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok valaki? Töltöttem képet , szóval ezt így lehet szerintetek? leírom a jelkulcsot mindjárt
aug. 23. 19:07
5/6 A kérdező kommentje:
eddig a zöld karikán volt a két fül egy csavarral, viszont rövid lett a kissebbik saru kábel, lehet azt, hogy a hátra tank felé menő test kábelt egy az egyben vissza fogatom 1 csavarral a zöld pontba , viszont a kékkel kontúrozott kábelt ráfurom a karosszéria fém vázára a sárga pontba így elég hosszú lenne a kábel a saruhoz. Viszont nem baj, hogy a két fül már így nem lesz egymáson?
aug. 23. 19:09
6/6 anonim válasza:
" Akkor a váltóra azért kell a vastagabb kábel hogy oda süljön ki az áramkör? "
Honnan szeded ezt baromságot???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!