Mely márkák autóápolási termékeit ajánljátok?
A Sonax termékeit szeretem. Szerintem jók de még megfizethetőek és szinte bármelyik autósboltban vagy akár egy Auchanban is megkapod. Ha az ár nem számít, akkor AutoGlym. Na ez már a drágább kategória.
Az emlegetett ADBL, Koch-Chemie, Chemical Guys és hasonlóak is jók. Csak ezek már valamivel drágábbak és úgy kell rendelgetni, fizetni a szállítást, várni a futárt, macerásebb. Legalábbis én még nem láttam helyben boltban ilyeneket.
Én se azt írtam, hogy hetente kell rendelni! Az hogy sokáig elég, nem szünteti meg a tényt.
Sonax 2 in 1 samponja, amit általánosan szeretek használni. Abból is egy kupak (hasonló mennyiség lehet) kell 10 literhez. Tehát abból se kell hetente szaladgálni másikat venni.
#5, nézem az adbl kínálatát. A samponjaik közül, amiből csak 10-20 ml kell 10 literhez, egyet találtam: a "mélytisztító sampont".
Ezt használod? Mennyire vagy vele elégedett? Lehet rendszeresen általános samponként is használni, nem csak mélytisztításra? Bogárszezonban sajnos hetente kell mosnom, hogy ne nézzen ki okádéknak a kocsi eleje a sok bogárhullától. A korábban felvitt waxot nem mossa le? Mert azt írják zsírtalanításra jó.
7
A Holo 2 cseresznyeset.
20 ml/ 10 liter van ráírva a flakonra, de én csak 10 ml-t szoktam tenni és 5 literes vödör bőségesen elég egy suv 2x teljes atmosasra. Úgy csúszik mint az olajos Thai masszőr lány keze :) Semleges, én a sima mosást ezzel csinálom. Waxolas előtt pedig a szintén adbl savas habbal és lúgos habbal, industrial sorozatból.
A sima sampon is nagyon jól viszi a bogarat, ha nem hagyod hetekig raegni a fényezésre. A waxot (fussi soft99-et használok) a holo2 nem viszi le, de az industrial savas és lúgos hab igen, olyan 3-4 mosassal. Azért ezt csak újra waxolas előtt használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!