Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mely márkák autóápolási...

Mely márkák autóápolási termékeit ajánljátok?

Figyelt kérdés
Saját autóhoz kell, nem autókozmetika minőségű, de nem is szeretnék belépő szintű termékeket. Sonax, Lotus, Riwax amiről hallottam. Külső és belső műanyag ápolót szeretnék, sampont, fényezés védő szert. Szabad ég alatt áll az autó igy szeretném megvédeni a fényezést, műanyagokat amennyire lehet.
jún. 24. 16:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Turtle, Sonax.. De ár-értékarányban a lengyel K2 is jó.. egy hűdedrága nem fog annyival nagyobb látványosabb váltotást okozni mint egy olcsó de jó anyag..
jún. 24. 17:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Meguiars-t használok, az a dragább kategória de szerintem megéri az árát. Nézz körül a Koch chemie termékei között, azok is nagyon jók.
jún. 24. 22:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Mindenből (hab, sampon, gyorswax) ADBL-t használok. Elfogadható az ára és kb kozmetikai minőségű a termék.
jún. 24. 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:

A Sonax termékeit szeretem. Szerintem jók de még megfizethetőek és szinte bármelyik autósboltban vagy akár egy Auchanban is megkapod. Ha az ár nem számít, akkor AutoGlym. Na ez már a drágább kategória.

Az emlegetett ADBL, Koch-Chemie, Chemical Guys és hasonlóak is jók. Csak ezek már valamivel drágábbak és úgy kell rendelgetni, fizetni a szállítást, várni a futárt, macerásebb. Legalábbis én még nem láttam helyben boltban ilyeneket.

jún. 25. 06:52
 5/8 anonim ***** válasza:
4 ez igaz, egyszer. Harmadik éve moson a kocsit egy flakon adbl 500 ml-es (legkisebb) samponnal. Egy 10 literes vödörbe kell 15-20 ml belőle. Szóval egy flakon kb 25 kocsimosas, ha havonta mosol akkor is 2 évig elég.
jún. 25. 07:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Én se azt írtam, hogy hetente kell rendelni! Az hogy sokáig elég, nem szünteti meg a tényt.

Sonax 2 in 1 samponja, amit általánosan szeretek használni. Abból is egy kupak (hasonló mennyiség lehet) kell 10 literhez. Tehát abból se kell hetente szaladgálni másikat venni.

jún. 25. 09:02
 7/8 anonim ***** válasza:

#5, nézem az adbl kínálatát. A samponjaik közül, amiből csak 10-20 ml kell 10 literhez, egyet találtam: a "mélytisztító sampont".

Ezt használod? Mennyire vagy vele elégedett? Lehet rendszeresen általános samponként is használni, nem csak mélytisztításra? Bogárszezonban sajnos hetente kell mosnom, hogy ne nézzen ki okádéknak a kocsi eleje a sok bogárhullától. A korábban felvitt waxot nem mossa le? Mert azt írják zsírtalanításra jó.

jún. 26. 13:02
 8/8 anonim ***** válasza:

7

A Holo 2 cseresznyeset.

20 ml/ 10 liter van ráírva a flakonra, de én csak 10 ml-t szoktam tenni és 5 literes vödör bőségesen elég egy suv 2x teljes atmosasra. Úgy csúszik mint az olajos Thai masszőr lány keze :) Semleges, én a sima mosást ezzel csinálom. Waxolas előtt pedig a szintén adbl savas habbal és lúgos habbal, industrial sorozatból.

A sima sampon is nagyon jól viszi a bogarat, ha nem hagyod hetekig raegni a fényezésre. A waxot (fussi soft99-et használok) a holo2 nem viszi le, de az industrial savas és lúgos hab igen, olyan 3-4 mosassal. Azért ezt csak újra waxolas előtt használom.

jún. 26. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!