A jobboldali ablakot nem lehet lehúzni,felhúzni, nem működik, ettől még átmegy az autó a műszaki vizsgán ?
Az ajtóknak kívülről-belűről nyílnia kell, és az ablak emelőknek is üzemelniük kell.
Ez így vicces, hogy miért feltétel, de egy baleset esetén egy nem nyíló ajtó vagy ablak élet-halál kérdése is lehet. És ha működik esélyt ad a menekülésre.
"A jobboldali ablakot nem lehet lehúzni,felhúzni, nem működik, ettől még átmegy az autó a műszaki vizsgán ?"
Nekem volt úgy, hogy a vezetőoldali ablak nem működött. Pedig ott szokták bedugni a fékpedálra rakott érzékelőt és ezért rögtön azzal kezdtem, hogy az nem jó.
Átment a vizsgán. Autóklub, semmi kenőpénz. Persze lehet, hogy csak jóindulatú volt a vizsgáztató.
A jobb oldali ablakot pláne senki nem ellenőrzi a műszakin. Ettől nyugodtan vidd el vizsgázni.
"vizsgabiztos azért kötekedhet"
De csak akkor, ha észreveszi. Van itt olyan ember, akinek a műszaki vizsgán letesztelték a jobboldal ablakát? Valószínűtlen.
Nekem még sosem nézték a húsz év alatt.
vidd el így, aztán meglátod. Csak meg ne szólalj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!