Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez a két akkumulátor helyettes...

Ez a két akkumulátor helyettesíthető egymással?

Figyelt kérdés

Az autómban Varta D24 12V 60Ah 540A akkumulátor van. Nem indul a kocsi, szeretném kideríteni, hogy aksi baja van-e.

Van egy kölcsönkapott járművem, annak az aksija Varta D21 12V 61Ah 600A, nem pont ugyanolyan.

Ha beletenném ezt az aksit az autómba kipróbálni, hogy bekapcsol-e, kárt okozna benne?

Annyi van még, hogy az egyik balos, a másik jobbos, de nyilván úgy kötöm, hogy a pluszra megy a piros, mínuszra a fekete.

jún. 23. 15:49
1 2
 11/15 krwkco ***** válasza:
62%

Akkor én inkább 55Ah-s vennék. A mérete (hossz/szélesség/magasság): 240*175*175 mm. És csak kb. 4 ezer forinttal drágább, mint a 210*175*175 mm.

A vevő számára nem néz ki jól, ha az akkumulátor olcsó és még kisebb is, mint ami belefér az autóba. De a 45Ah 360A is el fogja indítani a motort.

jún. 23. 21:57
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de sajnos nem számolok azzal, hogy komoly vevőm lesz. Valószínű motorhibás a dög, eljárogatok vele, amíg ki nem leheli a lelkét, aztán majd felvásárolja valaki, aki alkatrészenként eladja.
jún. 23. 22:03
 13/15 anonim válasza:
Sajnos legutoljára belefutottam abba, hogy csúnya árat számoltak fel személyes vásárlásnál, persze azt elhallgatták, hogy ha megrendelem a webshopba, de érte megyek akkor egy tizessel olcsóbb lett volna... Nem örültem ennek mert 20 éve oda jártam, igaz nem sokszor vesz akksit az ember. Többet oda nem megyek. Na csak azért mesélem el, hogy ti ne járjatok így.
jún. 24. 17:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Érdekes amit #13 írt.

A februári esetem:

Bementem az üzletbe kiválasztottam egy 41 Ah-s VARTA akkut.

Az volt az árcédulán, hogy 24.830Ft.

A pénztárnál letettem a 25.000-t visszadták az apró, ment a garancia-pecsét a blokkra és kész.

Személyes vásárlás, kp. fizetés, árú kézbe és lehet vinni haza.

Mi az hogy "csúnya árat számoltak fel?" 😮

jún. 24. 17:45
 15/15 anonim válasza:

Azt jelenti hogy hiába láttam a weben hogy 30e Odamentem és közölték hogy most volt áremelés 40e. Utána megnéztem a weblapot alaposabban és az is kint volt h weben vásárolva -20% vagy valami ilyesmi. Ez egy 60Ah Varta akksi. Megjegyzem, lehet hogy feleslegesen túlméretezett csak hát gondolom a Varta ajánlója is úgy van megcsinálva hogy direkt nagyobbat és drágábbat ajánl.

Lényeg hogy ez a bolt így dolgozik. És vannak ilyenek, nem egyedi eset.

jún. 27. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!