Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol tudom megnézni meddig van...

Hol tudom megnézni meddig van kivonva az autóm a forgalomból?

Figyelt kérdés
Kivonattam a kocsimat a forgalomból ideiglenesen, és valami napot adtam meg a végére ebben a hónapban. De emlékszem rá és nem írtam fel a naptárba. Az ügyfélkapun annyit tudtam meg hogy ideiglenesen kivonva, de nem írja hogy meddig. Hol tudom megnézni a napot?
2024. jún. 22. 20:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Kérelemre kivonás dátumától számítva egy évig szól a kivonás. Persze vissza is tudod helyeztetni időközben.
2024. jún. 22. 20:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Oh, tehát hiába adtam meg egy dátumot az oldalon egy évig nincs forgalomban ha nem vonom vissza?
2024. jún. 22. 20:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérelemre ideiglenesen kivonva, kezdete XY ezt látod a JSZP-n? Az a kezdőnaptól egy évre szól. Nincs ilyen, hogy tetszőleges megadott napig. Ha egy éven belül mégis használni szeretnéd az autót, akkor bármikor visszahelyeztetheted. Tehát tudod majd használni, forgalomban lehet, csak előtte helyeztesd vissza.
2024. jún. 22. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!