Budapesten melyik parkolási applikációval lehet kifizetni a parkolást utcán?
Figyelt kérdés
jún. 20. 21:27
11/19 krwkco válasza:
12/19 A kérdező kommentje:
A simple csak otpvel működik ami nekem nincs a voxról azt írják nem működik rendesen!
7.
Már egy pár hónapja levették a parkoló órákról az sms számokat és már csak egy qr kód van kint amit csak parkoló applikációval tudsz működtetni.
Azt se tudom hogy működik ez a qr kód!
10 play áruház vélemények
11.
Hiába írja, Nekem megvan a Yettel alkalmazásom és nincsen a parkolás rajta!
jún. 21. 10:21
13/19 anonim válasza:
Ha yetis vagy, akkor 06-20-763-ZÓNA számra küldd az sms-t.
Nekem áprilisban még működött.
14/19 anonim válasza:
Két éve használom a Parklt utcai és egyéb fizetős parkolásra, sosem volt gondom vele.
15/19 A kérdező kommentje:
14.
Azt irják elindult a parkolása Budapesten mikor Sopronban volt
jún. 22. 10:13
16/19 anonim válasza:
Én meg mást tapasztaltam. De higyj a Google Play véleményeknek, ahol mindig azok sivalkodnak és húzzák le az alkalmazásokat, akiknek valamilyen okból nem működik vagy az eszköz amit használ annak a beállításai miatt jól működik. Sok sikert kívánok megtalálni a megfelelő és felpontozott alkalmazást. 👏
17/19 A kérdező kommentje:
16.
Kösz!
Attól mert még nálad működött nem feltétlenül működik másnál!
jún. 22. 12:16
18/19 anonim válasza:
#15: a kérdésben Budapestről volt szó...
19/19 A kérdező kommentje:
18.
És?
jún. 22. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!