E-titánt kötelező végig tanulni?
Végig kell kattingatni az elrejtettebb ikonokat is. És igen, el kell tölteni benne ennyi időt, de ezt pl. megoldhatod annyival, mint ahogy én tettem, hogy egyik monitoron filmet néztem, de a másik monitoron az e-titán meg volt nyitva, az volt az aktív ablak, néha mozdítottam az egéren.
Meg amúgy hozzáteszem, 5 óra az 300 perc. Ne mondd nekem, hogy miután vakon végigkattingattad, nem vagy képes fogmosás közben, miközben fő a kaja, recskázás közben stb. megcsinálni pár próbatesztet. Amúgy is én mindig azt mondom, az menjen KRESZ vizsgára, akinek megy egyhuzamban 10 próbateszt hibátlanra. Tudom, 50 vagy 55 perces a vizsga, de én a legutóbbit kevesebb mint 3 perc alatt letoltam hibátlanra. Gyakoroljál, amikor van 3 szabad perced.
Ezek a 100% stb dolgok... 5 óra alatt vegigtolni az igen gyors, de persze nem lehetetlen, viszont ugye ennyi idő kötelező, nincs mese.
Viszont kedves kérdező, az van, hogy hacsak nem vagy 200+ iq-val és foto memóriával megaldva, akkor 90%- hogy bukni fogsz, ha nem szan9d rá a vegiggondolasra az időt továbbpörgetés helyett.
Nekem a 3. jogsi kresz tanfolyamom volt most meg 93% lett, és pl az hogy mit, mivel és hogyan előzhetsz vasuti atjáróban pl, az értő olvasás nélkül nem fog menni. Ok 1 pontos kerdés... De hogy milyen eszközzel milyen tavban állhatsz meg szintén vasuti atjáró előtt-után, az szinten nem magától ertetődő. Szóval az 5 óra bem veszes, kibírod...
#7 Azért tegyük hozzá
1. nem az első jogsinál szoktuk így végigpörgetni.
2. a KRESZ 95%-a józan paraszti ész. Az E-Titán meg a hülyékre van szabva, nekem volt, ahol keresnem kellett a képen az ikont, hogy mire nem kattintottam még, pedig én magát a jogszabályt is olvastam (ami nem kötelező), meg egyéb rendeleteket is, és az alapján is azt szűrtem le, hogy amúgy ha valaki nem totál hülye, a kérdés láttán is megmondja a helyes választ, mert ha belegondolsz, hogy a védteleneket védjük és a biztonság az első, a közlekedési szabályok iszonyatosan logikusak. Mondjuk legutóbbi vizsgámon azt elrontottam, hogy zebrán meg szabad-e fordulni, mert nem tiltja semmi, tehát szabad (csak nem értem, miért azon fordulna meg bárki, akkor kettővel több irányba kell figyelni), de ez megint olyan, hogy nem ezen múlik a sikeres vizsga.
3. Amikor kész vagy az E-Titánnal, akkor jelentkeztetnek elméleti vizsgára. Legkésőbb a vizsga előtt 10 nappal jelentkeztetni kell a vizsgára. Tehát van minimum 10 napod még a rendszerben próbateszteket csinálni. Egy teszt 55 kérdés. Tehát kb. 110 másodperc végigcsinálni egy próbatesztet. 10 nap alatt azért elég sokszor van az embernek 2 szabad perce. Ami után kb. 5-10 perc az esetleges hibázásoknak utánajárni a tananyagban, hogy mit tudtunk rosszul. Bőven van idő arra, hogy a vizsga előtti napokon az ember már zsinórban 10x 15-20 perc alatt hibátlan próbavizsgákat írjon, ami garantálja, hogy élesben is max. 3 perc alatt 73-74 ponttal át fog menni.
Mert a vizsgakövetelmény is nevetséges, 65 ponttól megvan. Ha rajtam múlna, nem lehetne ennyit hibázni, 3 pontos kérdés rontásáért instant buktatnék, és az is nevetséges, hogy engednek minden kérdésen egy egész percet gondolkodni, pedig sikeres vizsga után vezetésórán ezekre a másodperc törtrésze alatt tudni kellene a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!