Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » E-titánt kötelező végig tanulni?

Wcpumpa01 kérdése:

E-titánt kötelező végig tanulni?

Figyelt kérdés
kb tudok mindent mert második jogsimat raknám le, de úgy tudom amég ezt nem kattintgatom végig akkor nem lehet vizsgázni.. de a menüjében ottvan hogy Kötelező min. tanulási idő 5 óra. Most annyit kell minimum tanulni az egészböl hogy vizsgázhassak, vagy egy tanulási idővel annyit kell minimum tanulnom egy alkalommal amég a végére nem érek a etitánnak?

jún. 17. 18:10
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

Végig kell kattingatni az elrejtettebb ikonokat is. És igen, el kell tölteni benne ennyi időt, de ezt pl. megoldhatod annyival, mint ahogy én tettem, hogy egyik monitoron filmet néztem, de a másik monitoron az e-titán meg volt nyitva, az volt az aktív ablak, néha mozdítottam az egéren.

Meg amúgy hozzáteszem, 5 óra az 300 perc. Ne mondd nekem, hogy miután vakon végigkattingattad, nem vagy képes fogmosás közben, miközben fő a kaja, recskázás közben stb. megcsinálni pár próbatesztet. Amúgy is én mindig azt mondom, az menjen KRESZ vizsgára, akinek megy egyhuzamban 10 próbateszt hibátlanra. Tudom, 50 vagy 55 perces a vizsga, de én a legutóbbit kevesebb mint 3 perc alatt letoltam hibátlanra. Gyakoroljál, amikor van 3 szabad perced.

jún. 17. 18:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Végig kell menned az egészen, így a modulok végi vizsgákon, is. Majd pedig sikerese házivizsgát kell tenned,hogy a program értesítse a sulidat, ezt követően engednek csak hatósági Kreszvizsgára, addig nem.
jún. 17. 18:34
 3/8 anonim ***** válasza:
38%
#2 Félreértetted a kérdést. Ha mindazt megteszed, amit te leírtál, de nem töltöttél el legalább 5 órát a portálon, akkor bizony nem értesítik a sulidat.
jún. 17. 18:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha rám hallgatsz, végig olvasod, értelmezed, megtanulod és bemagolod. Utána fuss neki a modulzáróknak és a próbavizsgának. Aztán ha úgy érzed kész vagy, tudod, akkor szólj az autósiskolának, ők lássák hogy elvégezted a kurzust, és adják a vizsgaidőpontot.
jún. 18. 23:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Én végigkattingattam az első motoros jogsimat, csak a minta kérdéseket olvastam el, a kresz vizsga 100% lett. Nekem az idővel sem kellett macerálni, így is meglett bőven.
jún. 20. 07:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Lassan kattingattál, énnekem meg kellett nézni két filmet miközben néha megmozdítottam az egeret a másik monitoron, hogy meglegyen a minimum kötelező óra. :D
jún. 20. 09:12
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a 100% stb dolgok... 5 óra alatt vegigtolni az igen gyors, de persze nem lehetetlen, viszont ugye ennyi idő kötelező, nincs mese.

Viszont kedves kérdező, az van, hogy hacsak nem vagy 200+ iq-val és foto memóriával megaldva, akkor 90%- hogy bukni fogsz, ha nem szan9d rá a vegiggondolasra az időt továbbpörgetés helyett.

Nekem a 3. jogsi kresz tanfolyamom volt most meg 93% lett, és pl az hogy mit, mivel és hogyan előzhetsz vasuti atjáróban pl, az értő olvasás nélkül nem fog menni. Ok 1 pontos kerdés... De hogy milyen eszközzel milyen tavban állhatsz meg szintén vasuti atjáró előtt-után, az szinten nem magától ertetődő. Szóval az 5 óra bem veszes, kibírod...

jún. 20. 11:44
 8/8 anonim ***** válasza:

#7 Azért tegyük hozzá

1. nem az első jogsinál szoktuk így végigpörgetni.

2. a KRESZ 95%-a józan paraszti ész. Az E-Titán meg a hülyékre van szabva, nekem volt, ahol keresnem kellett a képen az ikont, hogy mire nem kattintottam még, pedig én magát a jogszabályt is olvastam (ami nem kötelező), meg egyéb rendeleteket is, és az alapján is azt szűrtem le, hogy amúgy ha valaki nem totál hülye, a kérdés láttán is megmondja a helyes választ, mert ha belegondolsz, hogy a védteleneket védjük és a biztonság az első, a közlekedési szabályok iszonyatosan logikusak. Mondjuk legutóbbi vizsgámon azt elrontottam, hogy zebrán meg szabad-e fordulni, mert nem tiltja semmi, tehát szabad (csak nem értem, miért azon fordulna meg bárki, akkor kettővel több irányba kell figyelni), de ez megint olyan, hogy nem ezen múlik a sikeres vizsga.

3. Amikor kész vagy az E-Titánnal, akkor jelentkeztetnek elméleti vizsgára. Legkésőbb a vizsga előtt 10 nappal jelentkeztetni kell a vizsgára. Tehát van minimum 10 napod még a rendszerben próbateszteket csinálni. Egy teszt 55 kérdés. Tehát kb. 110 másodperc végigcsinálni egy próbatesztet. 10 nap alatt azért elég sokszor van az embernek 2 szabad perce. Ami után kb. 5-10 perc az esetleges hibázásoknak utánajárni a tananyagban, hogy mit tudtunk rosszul. Bőven van idő arra, hogy a vizsga előtti napokon az ember már zsinórban 10x 15-20 perc alatt hibátlan próbavizsgákat írjon, ami garantálja, hogy élesben is max. 3 perc alatt 73-74 ponttal át fog menni.

Mert a vizsgakövetelmény is nevetséges, 65 ponttól megvan. Ha rajtam múlna, nem lehetne ennyit hibázni, 3 pontos kérdés rontásáért instant buktatnék, és az is nevetséges, hogy engednek minden kérdésen egy egész percet gondolkodni, pedig sikeres vizsga után vezetésórán ezekre a másodperc törtrésze alatt tudni kellene a választ.

jún. 20. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!