Ha az alsó motortakaró műanyaglemez leesett (illetve a vége leesett, az elejét lecsavaroztam), akkor az okozhat bármi gondot?
Nem acél motorvédő, csak a műanyag takarólemez. Felfogja a lecsöpögő olajat, kicsit nyilván segít áramvonalasabbá tenni (höhö, 90 lovas dízel C-max, annak a doboznak úgyis mindegy!), de ezen kívül van valami funkciója?
Esőben lehet gond a felverődő vízzel? Műszakin enélkül átmenne?
Szerintem átmegy. Nekem más típusú autóm van, ezt szerelték burkolattal és anélkül is. Felszereltség függő volt. Ha nincs ott a burkolat, az a közlekedésbiztonságra nincs igazán hatással.
A funkciója még hogy kevesebb sár, por, retek jut be a motortérbe. Valamint minimálisan hangszigetelő/csillapító hatása is lehet. Nekem mindig furcsa, mikor olyan autó motorterébe nézek bele, ami alatt nincs burkolat és átlátva látom a motor mellett a kocsi alatt a betont.
Rövid távon kb semmit nem okoz. Hosszabb távon nyilván jobban koszolódik alulról, rozsdásodik stb stb.
Na meg menetzaj növekedés is lehet akár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!