Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autószerelő átlag óradíja...

Autószerelő átlag óradíja mennyi? Mi számít jónak? 10 ezer forint óránként átlag alatti?

Figyelt kérdés
jún. 15. 13:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Bruttó 10e, tehát ha valamivel két órát elszórakoznak ténylegesen és csak 20e a munkadíj, az már szerintem jó ár.

Nem tudom mostanában mennyi, szerencsére az utóbbi időben nem volt olyan meghibásodás az autómon, amit ne tudtam volna magam megoldani. Pár éve voltam utoljára szervizben. Vidéki város, de már akkor 20e fölött volt az óradíj.

jún. 15. 14:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Számla nélküli vagy vidéki szerelőknél reális a 10 ezer, de nagyobb városban számlával akár duplája is lehet.
jún. 15. 14:46
 3/5 anonim ***** válasza:
10 ezer kb. az országos átlag. Valahol kevesebb és valahol több és az eltérések mértéke is nagyon különbözik. Attól is függ, hogy mekkora és milyen a cég, és természetesen milyen profitot akarnak és attól is, hogy hol van, mekkorák a helyi átlagfizetések, nem csak a szerelőké hanem a lakosság többségéé. Nem mindegy, hogy egy békési, vagy borsodi város, ahol nem veti fel az embereket a pénz, vagy pesti, vagy győri. Hozzáállástól is függ, melyik mennyire tisztességes. Mire mennyi órát és miket számolnak, megvezetik-e a laikus az ügyfeleket, vagy teljesen korrektek és becsületesek: [link]
jún. 15. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Fehérvár Renaul-Dacia márkaszerviz bruttó árai:

Alap óradíj 26.543 Ft

4 évesnél idősebb gépjármű óradíj 18.580 Ft

Elektromos autó óradíj 41.783 Ft

Karosszéria, Fényezés 38.100 Ft

A prémium típusok óradíja általában még a márkaszervizekben is magasabb, pl. AMG Merci, M BMW, S Audi.

A magán műhelyekben 8-10ezer körül van a rezsi óradíj, számla nélkül sokszor még olcsóbb.

jún. 16. 02:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Most megnéztem nálunk: vidéki város, nem Nyugat-Magyaroroszág, Budapesttől 200 km-re.

Márkaszerviz (Opel): 29 147 Ft

Nem márkaszerviz: 17 900 Ft a bruttó óradíj.

Számlával manapság bruttó 10 000 Ft igen-igen olcsónak mondható.

jún. 16. 08:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!