Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért mondják azt hogy "dobozo...

Miért mondják azt hogy "dobozos spray" festékkel nem lehet szépen fényezni?

Figyelt kérdés
bő 3 éve vettem egy suzukit munkásnak és olyan csúnya volt a fényezése, hogy gondoltam újra festem spray festékkel, mert egy munkás autónak mindegy ha elcseszem. vettem novol márkájú alapozót, festéket, lakott és ezzel megcsináltam, de a végére olyan jól sikerült, hogy inkább projektautót csináltam belőle. mindig hallom, hogy "nem szabad kókányolni, inkább vidd el fényezőhöz az a biztos". ezt azért mondja a legtöbb ember, mert ők nem tudnak szépen dolgozni vele és így automatikusan azt gondolják hogy más se tudna, vagy csak nekem volt szerencsém ezzel és ez tényleg annyira lehetetlen dolog? egyébként nem csak azért mondom hogy jól sikerült, mert padlón van az ingerküszöböm és egy ecsettel festett szétrohadt küszöbre is azt mondanám hogy szép, hanem tényleg úgy sikerült, hogy fényező műhelyben sem hitték el nagyon hogy sprayvel lett fújva. hozzáteszem, hogy kicsit könnyebben mattul mintha ipari festékkel lenne fújva, de ahhoz képest hogy kb. 80.000ftból lett egy "telifény" ahhoz képest jó.
jún. 13. 21:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Üzlet, mint minden manapság. Ha mondanák, hogy milyen jól meg lehet csinálni otthon is olcsón, akkor ki vitetné el festetni? Szinte senki. Ez olyan mint az adalékok. Nem kell egyik sem, szinte nem használ semmit, de mindenféle cifra előnyt ráírnak, reklámozzák, ezért sokan veszik is. Pénzkidobás az is. Prémium üzemanyagban benne van minden ami kell a tisztításhoz, ha tisztogatni akarod a motort. Olajat meg cserélni kell jó minőségűre időben. Ennyi, nem kell más.
jún. 13. 21:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát egy kotla swiftre nyilván jó az ilyen fényezés is. Komolyabb autók azért elég viccesen néznének kk vele.
jún. 13. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!