Magyarországon végleg kivont autó külföldön sem helyezhető forgalomba többet, vagy a bontási igazolás csak Magyarországra vonatkozik?
Először:
köztudott, hogy a "ha"-val kezdődő mondatoknak nincs jelentőségük.
Másodszor:
hogyan is képzeled el, a "végleg kivont autót kihozzuk a bontóból" jellegű gondolatot?
Harmadszor:
ja bocsi, de nem lehet harmadszor, mert a második után már nincs folytatás!
Kérdező!
Azt mondod, láttál olyan magyarországi bontót, ahol a leadott és forgalomból hivatalosan kivont autót, a saját rendszámával árultak?
O.K. én meg tegnap Elvist láttam a strandon, ahogy sörözött Leninnel.
Jajj 6-os, gondolom még azelőtt volt fotózva, hogy levették volna róla...
Nem az volt a komment lényege, hanem, hogy az adott rendszámú autó a JSZP szerint végleg ki lett vonva bontási igazolással, mégis úgy szólt a hirdetés, hogy egyben is elvihető - reagálva arra, miszerint a bontók nem adnak ki egész autót.
#7.
Csakis így lehetett, hisz' egy bontósnak fogalma nincs a törvényről.
Ő csak úgy rendszámos autókat szokott fotózni a hulladéktelepen, hogy aztán meghirdethesse és jó pénzért eladhassa azokat.
Az össze előírás meg mehet a lecsóba!
Mond, te tényleg azt hiszed hogy rajtad kívül még senki nem járt bontóba?
Pedig tényleg így lehetett, ahogy írtam.
Bevették az autót, körbefotózták még mielőtt levették a rendszámot, majd meghirdették, hogy alkatrészként vagy egyben vihető alkatrésznek.
Én meg csekkoltam JSZP-n a rendszámot ami a képen volt, és az szerepelt az autóról, hogy végleges kivonásra került.
Tegyük föl így lehetett.
És akkor most..........????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!