A következő tünetek mire utalhatnak. Hyundai i30 1.6 Crdi 2009. Nehezen veszi az 1 és 2-es sebességi fokozatot, úgy kell bele nyomni, hogy vegye. Hátramenetbe kapcsolva recseg. Mi lehetne a hiba oka?
Azért egy hozzá értővel nézesd meg hogy esetleg lehet-e állítani rajta.
Nincs nagy holtjátéka ?
Nekem hasonló tünet volt amikor kevés volt a fék folyadék de nem tudom hogy kapcsolódik egymáshoz.
A tünet mégis hasonló volt.
De lehet egy váltóolaj csere is megoldja.
"Nekem hasonló tünet volt amikor kevés volt a fék folyadék de nem tudom hogy kapcsolódik egymáshoz."
A kuplung hidraulikája is a fékfolyadék tartályára van kötve. Mégpedig szándékosan úgy, hogy először a kuplung mozgatása álljon le, ha alacsony a folyadékszint. És a fék még mindig működjön.
Egyébként jó ötlet, hogy meg kellene nézni a folyadékszintet. De kicsi az esély, hogy ez a baj.
Nem kapcsol szét teljesen a kuplung. Azaz kb. olyan, mintha csak félig tudnád benyomni a kuplungpedált.
Ne használd így, mert a váltót is le fogod darálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!