Ennek az autónak az árlistájában mit jelentenek a jelölések?
Https://www.jeepfehervar.hu/szemelyauto/131/jeep-avenger
Az hogy csomagban az érthető, de mi a különbség a teli és az üres pötty között. Arra gondolnék hogy a teli pöttyös részt lehet bele kérni a másikat nem, de közben van kihúzás is ami inkább tűnik nem kérhetőnek
Egy tipp a sikeres élethez: Ilyesmit nem itt kell megkérdezni, hanem a márkakereskedéstől.
Ettől függetlenül, eddigi tapasztalataim alapján a jelölések jelentései:
- Tele pötty: A felszereltség része.
- Üres pötty: Külön extraként kérhető.
- Rövid vonal: Az adott felszereltséghez nem kérhető.
- "csomagban" szó: Egy csomagban, más extrákkal együtt kérhető.
A kombinált jelölések nem tudom mit jelentenek.
Köszönöm a választ.
Igen tudom hogy tőlük érdemes kérdezni, már kértünk is konzultációs időpontot, de addig míg jelentkeznek szivesen nézelődnék, hogy mik vannak az autóban
Csak egy pillanatig fura, ha belenézel jobban, egyértelmű.
Fekete pötty: Adott modell+ felszereltségi szint esetén benne van az árban
Üres karika: Rendelhető adott modell + felszereltségi szinthez
Vonal: Nem elérhető adott modell + felszereltségi szinthez
Csomagban: A harmadik oldalon található csomag részeként lehet megvenni.
Ahol meg két jel is van, ott meg a leírásbna is ott van, hogy elektromos vagy benzineshez való tételről van szó, csak már lusták voltak plusz egy táblázatot csinálni.
Sajnálom, nem nézek sűrűn ilyet ez az első autóvásárlásom. Volt ami igen egyértelmű volt, de belezavarodtam és nem volt egy egyszerű jelmagyarázat valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!