10 év alatt bele hajtottak 240.000 km-t, ez nem számít soknak?
Hát eléggé. Évi 24.000 km.
Ha az év összes napján használták, az is napi 65 km. Ez nyilván nem hangzik soknak, de aki ennyit jár vele minden nap, az valószínűleg nem egy kis benzines autót fog venni.
De most egy autónál ez jót jelent vagy rosszat? Jelenleg 332.000 km körül jár.
Azt hallottam, sok is meg nem is. De attól függ hol lett használva.
Sok városi közlekedésre használt autó általában rosszabb mint pályán használt autó, és hiába a kevesebb km ha egyszer folyton városban lett használva. Sok hidegindítás, bemelegedés előtt leállítani, sok kuplungozás stb.
Pályán meg gyűlik a km de viszont csak megy szépen az autó ahogy kell.
Úgyhogy nem tudom, egyik szerint jó ez, nem sok.. másik szerint meg huu nagyon sok. Most akkor?
Olajcserék igazolhatóan megvoltak rajta?
Ha igen, szerintem megveheted.
Valóban jobb, ha pályán mentek vele. Viszont a 332.000 km abból a szempontból sok, hogy várhatóan már sok minden cserés (ha addig nem cserélték ki őket). Futómű, kartergáz rendszer, vízpumpa, vezérlés stb.
Miért gond az, ha egy autóval viszonylag sokat mentek hosszú távokon?
Az miért jobb ha reggeli hideg 2km-es munkábajárásra használták úgy, hogy kb még be sem tudott melegedni a motor?
Amúgy nem extrém km futás attól még, hogy nem tipikusan magyar 190.200.ra van vissza csapva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!