Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol lehet ÚJ 50ccm robogót...

Hol lehet ÚJ 50ccm robogót venni Budapesten?

Figyelt kérdés

Használtat találok hasznaltauto.hu-n és kepesmotor.hu-n és még egy millió másik weboldalon. Nem értek hozzá, ezért vennék szívesebben úhat. Helyileg Budapesten keresek mert nem tudom elszállítani. Tudnátok webshopokat (nem akarom konkrétan megrendelni a neten, csak az opciókat szeretném böngészni) ajánlani, amik megbízhatónak bizonyultak számotokra?

UI: Elektromos robogókat adott csak ki a Google amikor kerestem ilyesmiket.

2024. jún. 5. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha van valami konkrét típus akkor menj el a szalonba
2024. jún. 5. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
2024. jún. 5. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Webrobogó, ezt írd be és mindet ingyen házhoz szállítják.
2024. jún. 5. 20:18
 4/5 A kérdező kommentje:

#1 Nincsen konkrét típus, mert még nem volt lehetőségem átnézni a kínálatot. Ha van neked vagy bárkinek ajánlása első robogóra (B kategóriás jogsim van), akkor nagyon szívesen fogadom.

A többieknek köszönöm, ment a zöld kéz!

2024. jún. 5. 21:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy 50-es Vespa olyan 1,4-körül volt tavaly amikor láttam. Csak példa gyanánt említve.

Én tuti nem adnék ennyit 2 kerekűért.... (Mondjuk ez már nem ide tartozik.)

2024. jún. 6. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!