Yamaha r6 Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szeretnék kérni akinek van vagy próbálta mert gondolkozok benne hogy lehet majd veszek egyett
(még nem most)
2024. jún. 4. 15:58
1/8 dirtboy válasza:
Mi volt előtte és egyáltalán mentél már sportmotorral?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen mentem
2024. jún. 4. 16:38
4/8 A kérdező kommentje:
Ez lenne az első mert az a sport motor az ismerősömé volt úgy mentem néha vele
2024. jún. 4. 16:50
5/8 dirtboy válasza:
Hát necces akkor de megtanulható vele a motorozás. Minden esete nem javasolt sportmotorral kezdeni mert az első motor 99% hogy borul vagy állóhelyben vagy rosszabb esetben ha mész vele. Az idomok miatt pedig költséges lehet a borulás. A 600-as alul gyenge és nyomatékszegény így kevés tapasztalattal nem vagy ott nagy veszélyben ha jobban rányúlsz azonban ha kezded kihasználni a felsőbb tartományt akkor azért legyél óvatos mert ha már megszoktad a motort felsem tűnik a tempó csak mire már oda érsz a kanyarhoz.
7/8 A kérdező kommentje:
oksi köszi
2024. jún. 5. 15:28
8/8 anonim válasza:
2013 óta van egy 2008-as R6-om. Rj15 modell, fehér-fekete piros üléssel. Imádom szerelmem már több mint 10 éve. Nagyon pörgős a motorja. Igazából nem annyira utcára való. Alul nem megy, 6 ezer alatt nyomaték szegény kb mint ahogy az összes 600-as sport motor. 7-8 ezertől 16500-ig viszont mocskosul megy mint az állat! Brutálisat lehet vele menni ha nem engeded ez alá a fordulatot. Tehát 4.-5. be mész végig. Könnyen kezelhető. Nincs ellenfeled az utakon kb mindent legyorsulsz. 100-ról 200-ra kb 5-6mp. Végsebesség kb 260-270. Az enyémen egy full kipufogó rendszer van meg K&N légszűrő. Gyári áttétel. A futóműve is tökéletes. Tű pontos. Oda döntöd ahova akarod. Full stabil a motor bármilyen sebességgel, bármilyen kanyarban. Meglepő de még szarabb úton is fasza! A fék is nagyon jó. Kényelmetlen. Nagyon. Eddig max amit egyhuzamban tudtam menni az 150-160km volt. Fáj mindenem, lábam, csuklóm, picsám, de nem érdekel. Aki ilyen motort vesz annak ez kb legutolsó szempont. Voltam vele több túrán is, meg lehet vele csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!