Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha r6 Mi a véleményetek...

Yamaha r6 Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokat szeretnék kérni akinek van vagy próbálta mert gondolkozok benne hogy lehet majd veszek egyett

(még nem most)

2024. jún. 4. 15:58
 1/8 dirtboy ***** válasza:
Mi volt előtte és egyáltalán mentél már sportmotorral?
2024. jún. 4. 16:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen mentem
2024. jún. 4. 16:38
 3/8 dirtboy ***** válasza:
És mi volt előtte?
2024. jún. 4. 16:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez lenne az első mert az a sport motor az ismerősömé volt úgy mentem néha vele
2024. jún. 4. 16:50
 5/8 dirtboy ***** válasza:
Hát necces akkor de megtanulható vele a motorozás. Minden esete nem javasolt sportmotorral kezdeni mert az első motor 99% hogy borul vagy állóhelyben vagy rosszabb esetben ha mész vele. Az idomok miatt pedig költséges lehet a borulás. A 600-as alul gyenge és nyomatékszegény így kevés tapasztalattal nem vagy ott nagy veszélyben ha jobban rányúlsz azonban ha kezded kihasználni a felsőbb tartományt akkor azért legyél óvatos mert ha már megszoktad a motort felsem tűnik a tempó csak mire már oda érsz a kanyarhoz.
2024. jún. 4. 17:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Kicsi.
2024. jún. 4. 23:19
 7/8 A kérdező kommentje:
oksi köszi
2024. jún. 5. 15:28
 8/8 anonim válasza:
2013 óta van egy 2008-as R6-om. Rj15 modell, fehér-fekete piros üléssel. Imádom szerelmem már több mint 10 éve. Nagyon pörgős a motorja. Igazából nem annyira utcára való. Alul nem megy, 6 ezer alatt nyomaték szegény kb mint ahogy az összes 600-as sport motor. 7-8 ezertől 16500-ig viszont mocskosul megy mint az állat! Brutálisat lehet vele menni ha nem engeded ez alá a fordulatot. Tehát 4.-5. be mész végig. Könnyen kezelhető. Nincs ellenfeled az utakon kb mindent legyorsulsz. 100-ról 200-ra kb 5-6mp. Végsebesség kb 260-270. Az enyémen egy full kipufogó rendszer van meg K&N légszűrő. Gyári áttétel. A futóműve is tökéletes. Tű pontos. Oda döntöd ahova akarod. Full stabil a motor bármilyen sebességgel, bármilyen kanyarban. Meglepő de még szarabb úton is fasza! A fék is nagyon jó. Kényelmetlen. Nagyon. Eddig max amit egyhuzamban tudtam menni az 150-160km volt. Fáj mindenem, lábam, csuklóm, picsám, de nem érdekel. Aki ilyen motort vesz annak ez kb legutolsó szempont. Voltam vele több túrán is, meg lehet vele csinálni.
2024. júl. 12. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!