Mennyire károsodott az egészségünk, amikor a belső elpárologtató kilyukadt es a frissen töltött klíma kiszökött ( gondolom az autí utasterébe)?
Rákosak lehetünk? Gyerekekkel ültünk benne. Elotte is szívhattuk, hisz üres volt a klíma,a szerelő elvileg megcsinálta, feltöltötte. Két napot bírt. Nagyon csúnya volt ez a hűtő, tehát, régóta baj lehetett vele. Nagyon aggódom, főleg a gyerekek miatt
És rettentő mérges vagyok a klímásra.
Tessék, ha mélyen szeretnél belemenni:
Lényegében amennyiben nem tapasztaltatok semmilyen tünetet, valószínűleg nincs gond ettől a mennyiségtől és koncentrációtól. De ha biztosra mennél, irány az orvos.
"Pontosítok: alapvetően nem veszélyes olyan értelemben, hogy nem rákkeltő vagy bármi ilyesmi, viszont nehezebb a levegőnél, ezért ha belélegzed, akkor "leül" a tüdőben és nehezen ürül csak ki, elveszi a helyet a levegőtől és ezért a fulladás veszélye fennáll. Elég jellegzetes szaga van, úgyhogy könnyű észrevenni, ajánlott elkerülni. Ha belélegzed, irány a friss levegő."
Forrás:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__12..
Szerintem ez itt is megállja a helyét, szóval nem kell aggódni utólag szerintem. Semmi baj nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!