Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes a160 2010 henger hiba?

Mercedes a160 2010 henger hiba?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre kivillant a motorhiba lámpa meg alig gyorsul az autó

Már volt diagnosztika 3. Henger elvileg nem megy

Hogy lehet ezt javítani?

Lehet henger fejes?

Vizet ilyesmit nem főzi a kocsi

Hutoviz hőmérséklete 80-90fok

Csak ennyit vettem észre hogy nem úgy gyorsul ahogy szokott

2024. jún. 1. 17:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"lesz valaki olyan segítőkész hogy pár tippet"

És mégis mi a fenéért adjunk neked tippet? Te magad mondtad, hogy nem értesz hozzá. Mégis mit akarsz kezdeni a tippekkel? Most ha azt mondom neked, hogy lehet nincs a hengerben kompresszió, akkor ezzel az információval te tudsz bármit kezdeni? Tudsz kompressziót mérni? Tudod egyáltalán mi az? Van hozzá mérőeszközöd? Tudod mennyinek kell lenni, ha jó?

Értelmetlen kérdésekkel bombázod ezt az oldalt és még neked áll feljebb, ha szóvá tesszük. Arról nem is beszélve, hogy papolsz itt róla, hogy "átlag magyar ember", meg "funkcionális analfabéta a fél ország", pedig igazából ami az első számú oka annak, hogy így reagálunk az az, hogy naponta 10 ilyen szar kérdés van - minimum. Naponta 10-szer - minimum - kell elpofáznunk, hogy EZERNYI OKA LEHET, továbbá, hogy NEM VAGYUNK TÁVGYÓGYÍTÓK! Na, akkor ki az átlagos és az analfabéta? Nem te, ugye? Te biztosan nem. Te nagyon ügyes okos ember vagy.

2024. jún. 1. 18:17
 12/14 A kérdező kommentje:

Mutatom mit kellett volna és akk annyit írtam volna hogy köszönöm

Pl

Fuhh figyelj számtalan oka lehet Pl ez ez ez

Én ennek utána tudok nézni olvasni kis képet kapni róla mire számíthatok

És kész ennyi lett volna az egész megkoszonom és ennyi

De ehelyett senki nem volt képes egy kicsit is normális választ adni

És akk elhiheted én sem így reagálok

2024. jún. 1. 18:21
 13/14 A kérdező kommentje:

Tényleg olyan nehéz két három tippet adni?

Ha unjátok az ilyen kérdéseket egyáltalán minek válaszoltok

Senki nem kötelez rá titeket

Akk egyáltalán minek vagytok ezen az oldalon?

Vagy ez a jó hogy az ember feltesz egy tok ártalmatlan kérdést és akk kB el van küldve a picsaba.?

Kint való életbe az utca is így kezditek ha valaki kérdez valamit?

2024. jún. 1. 18:25
 14/14 anonim ***** válasza:

"Tényleg olyan nehéz két három tippet adni?"

A hangsúly nem a nehézségen, hanem a feleslegességen van.

"De ehelyett senki nem volt képes egy kicsit is normális választ adni"

Ha normálisan válaszolunk hülye kérdésekre, akkor a hülye kérdezők vissza fognak járni hülye kérdéseket feltenni. Azokkal meg már így is tele a padlás. Értelmes kérdezők értelmes kérdéseire válaszolunk szívesen normálisan, mert megérdemlik, erről szól az oldal, ezért vagyunk itt mi is. Hülye kérdezők hülye kérdései ezt érdemlik, remélve, hogy sikerül őket elrettenteni és nem basszák szét ezt az oldalt.

2024. jún. 1. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!