Miért kezdett el rozsdásodni az 5-ös Mazdám mindenhol?
Figyelt kérdés
Nagyon dühítő, elvileg 160 ezer kmt futott.máj. 29. 23:18
11/33 anonim válasza:
A Mazda márka egyet jelent azzal hogy rohad mint az állat. Úgy is szokták mondani hogy két fajta Mazda létezik: ami rohad és ami majd rohadni fog. Abból lesz nagy baj ha ezt a folyamatot nem fogják meg a legelején.
12/33 anonim válasza:
Igen, de rohadt jó motorokat csináltak. Bár a wankel az nem túl tartós.
13/33 A kérdező kommentje:
2008as darab.
Az olajat is eszi
máj. 30. 15:11
15/33 anonim válasza:
Te vetted meg? Most minek rinyálsz?
16/33 anonim válasza:
Az olajfogyás olyasmi, aminek rendszerint oka van. Vannak emberek, akiknek szakmája kideríteni és megoldani.
17/33 A kérdező kommentje:
Megbántam, hogy megvettem. A család ötlete volt a nagyobb kocsira való áttérés, addig egy Skoda Feliciával jártunk.
máj. 31. 11:59
18/33 anonim válasza:
Akkor add el gyorsan valami madàrnak. A rozsda miatt ez gazdasági totálkár.
Legközelebb vegyél német autót.
19/33 A kérdező kommentje:
Ezaz. Ott a pont!
Újabban efelett gondolkozok én is.
Mennyiért tudnám eladni?
máj. 31. 12:04
20/33 anonim válasza:
Ne legyél már ennyire eletkeptelen. Menj fel hahu-ra és nézd meg az aktuális kínálatot az autódból. Aztán árazd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!