Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szèlvédő csere után ez normális?

Szèlvédő csere után ez normális?

Figyelt kérdés
Szélvédő cserém volt, ma hoztam el az autót. Megnéztem, h minden oké e vele, de csak itthon vettem ezt. A gumi hullámos, nemtom ott így h tömít... Ez szélvédő csere után normális?

2024. máj. 27. 18:01
 1/10 A kérdező kommentje:

Próbáltam képet linkelni, de nem engedi.

A lényeg, h a szélvédő tetején 4 cm hosszan a gumi hullámos, mádhol feszesen passzol.

2024. máj. 27. 18:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha ragasztott szélvédőről van szó (márpedig már vagy 30 éve nemigen gyártanak másmilyet), akkor annak a guminak csak dekorációs szerepe van. Nem szép, de nem befolyásol semmit.
2024. máj. 27. 18:08
 3/10 A kérdező kommentje:
Új autó, tavalyi gyártmány. Sosem volt szélvédő cserém nemtudom gáz e ha hullámos a gumi.
2024. máj. 27. 18:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon feltűnő, reklamáld meg, gondolom, nem 2 fillér volt a csere. Beázni ettől nem fog.
2024. máj. 27. 18:37
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Ezzel am mit lehet csinálni?

2024. máj. 27. 18:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Vidd vissza, oldják meg.

Nem normális, hogy egy új autót elszúrnak.

2024. máj. 27. 19:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha hullámos, akkor lehet hogy nem tömít olyan jól, hisz a hullámoknál akár be is mehet a víz. Aztán lehet hogy csak a látványos részen hullámos, az nem gond, ha a szélvédőnél normális.
2024. máj. 27. 20:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Még mindig nem gumiszegély tömíti a vizet, hanem a ragasztó.
2024. máj. 27. 20:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Akkor a gumiszegély az mire való?
2024. máj. 27. 21:20
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak takarja a szélvédő élét, inkább esztétikai szerepe van.

A legtöbbször ezt is cserélni kell, mert nem lehet szépen kivenni. Valószínűleg nálad visszarakták a régit. Egy új autónál ez elég trehány munkára vall.

2024. máj. 27. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!