Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sok ember miert nem mer meg...

Sok ember miert nem mer meg ma sem allo helyzetben klimazni a kocsival?

Figyelt kérdés

Azt hiszik felforr a viz menetszel nelkul, mint valami skodaban. Tobb ismerosom ha dugoba er, akkor is kikapcsolja a klimat.

Tavaly nyaron a 40 fokban ratettem a diagot az automra. Ugyan ugy 88-90 fok volt a viz klimaval egyhelyben, mintha haladnek 90-el.

2024. máj. 27. 13:27
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
34%
#10: ott a pont!
2024. máj. 27. 14:48
 12/40 NTBS ***** válasza:
Régi megszokás.
2024. máj. 27. 14:53
 13/40 anonim ***** válasza:
Figyelj, nekem a 2001-es Honda konkrétan lemerül, ha nem pörgetem minimum ötezerig a fordulatot.
2024. máj. 27. 14:53
 14/40 anonim ***** válasza:
13 autóról vagy motorról van szó?
2024. máj. 27. 14:55
 15/40 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom, eszembe se jutna kikapcsolni, főleg ha állok. Semmi menetszél.
2024. máj. 27. 15:06
 16/40 anonim ***** válasza:

Én azért, mert valahol szarul testel és ha kapcsol a ventilátor alapjáraton, lehúzza a feszültséget 9 voltra és még nem találtam meg, hogy hol szar. xd

Amúgy pont ezért, mert azt hiszik, hogy a forró hűtő miatt kapcsol folyton a ventilátor. A hozzá nem értés...

2024. máj. 27. 15:14
 17/40 anonim ***** válasza:
66%
Mi köze a hűtővíznek a klímához? A hűtővíz attól melegedik fel, ha a motor jár, a motor meg hajt mindenfélét, nem csak a klímát. Ha jól van méretezve minden, akkor menetszél nélkül - alapjáraton - sem fog 95 fok fölé menni. Ha esetleg mégis, mondjuk mert már előtte is ekörül volt, vagy tényleg irtó meleg van, akkor majd bekapcsol elöl a venti kb 100 foknál és akkor ugyanúgy áthúzza a levegőt elöl a radiátoron, mintha menne az autó és visszahűl 95-re.
2024. máj. 27. 18:58
 18/40 anonim ***** válasza:
67%
Én még nem is hallottam ilyet, hogy álló helyzetben a klímától forrna fel a víz. Mi köze a kettőnek egymáshoz?! A klímahűtő és a vízhűtő teljesen független.Mindkettőt hűti ventilátor is ha kell. Ha elkezdene melegedni, szépen bekapcsol, pillanatok alatt lehűti. Ez a feladata. Nem ismerek olyat, aki csak amiatt kapcsolgatná a klímát.
2024. máj. 28. 06:31
 19/40 anonim ***** válasza:
45%

Nem értenek hozzá, és nem bővítik a tudásukat.

Általános dolog, hogy mindent amit egyszer "megtanultak" az emberek, örök igazságként kezelik, hiába kopik a tudás, változik a világ stb.

(Egyébként csináltasd meg a hőfokmérőt és nem kell diaggal bohóckodni)

2024. máj. 28. 07:12
 20/40 A kérdező kommentje:
Semme baja a hofokmeronek, de az 70-105 fok kozt kozepen all. Csak tesztre dugtam ra..
2024. máj. 28. 07:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!