Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Utálom a vezetési órákat,...

Utálom a vezetési órákat, teljesen elment a kedvem a vezetéstől, mert kiabál velem az oktatóm. Nem most kezdtem 140 óránál vagyok, 3 sikertelen vizsga után?

Figyelt kérdés
2024. máj. 26. 21:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
25%
Tényleg nem neked való a vezetés, de ezt el lehet mondani normálisan is, nem kéne kiabálnia az oktatónak. Ha az én gyerekemmel kiabálna, hamar a kocsi alatt találná magát a sötét bunkója.
2024. máj. 27. 01:12
 12/20 anonim ***** válasza:
85%

Válts iskolát! Ne oktatót, iskolát.

Ha ott sem boldogulsz, engedd el a vezetést, nem mindenki alkalmas a forgalomban való részvételre. De ezt úgyis javasolni fogják az x-edik sikertelen vizsga után.

2024. máj. 27. 06:46
 13/20 anonim ***** válasza:
29%
Váó.
2024. máj. 27. 07:33
 14/20 anonim ***** válasza:
82%
140 orabol nekem az jott le, hogy kamu a kerdes. Max 80 korul az oktatod javasolta volna, hogy szorakozz massal, lol.
2024. máj. 27. 10:20
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Én a 30 kötelező óra után átmentem, szóval ha te 140 óránál és 3 bukovári vizsgánál jársz, tehetséges gyerek lehetsz!🤭😂 Talán jobb is, hogy nem vezetsz.
2024. máj. 27. 10:26
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki megosztotta a véleményét és tanácsait a vezetési helyzetemmel kapcsolatban. Nagyon értékesnek tartom, hogy ilyen sokan kifejeztétek a gondolataitokat. Sokan említettétek, hogy érdemes lenne másik oktatót vagy iskolát keresnem, és ebben egyet is értek. Fontosnak tartom, hogy olyan környezetben tanuljak, ahol támogatnak és segítenek a fejlődésben. Azoknak, akik bíztattak és arra ösztönöztek, hogy ne adjam fel, szeretném megköszönni az ösztönzést és a biztatást. Minden bizonnyal el fogom gondolkozni azon,hogy mi lenne a legjobb döntés. Nem írtam bele a kérdésbe, de nem félek a vezetéstől, a parkolásokat is jól megtudom csinálni. Igazából nekem a nagy "mumus" a visszaszámlálós lámpás kereszteződések, mivel néha elbizonytalanodok, hogy menjek, ne menejek, és akkor kiabál velem az oktató. Köszönöm az egyéb válaszokat, azoknak, akiknek negatív tapasztalataik voltak az oktatással, megértéssel és együttérzéssel hallgatom történeteiket. Mindenki más, és egyénileg kell megtalálnunk azt az utat, amely a legmegfelelőbb számunkra. Végül, de nem utolsósorban, tisztában vagyok azzal, hogy ez egy személyes döntés, és én vagyok az, aki a legjobban ismeri saját helyzetemet. Még egyszer köszönöm mindenki tanácsát és véleményét!
2024. máj. 27. 10:51
 17/20 anonim ***** válasza:

16.

"Igazából nekem a nagy "mumus" a visszaszámlálós lámpás kereszteződések, mivel néha elbizonytalanodok, hogy menjek, ne menejek, és akkor kiabál velem az oktató."

Vagyis bizonytalankodsz. A közlekedésben ez nagyon rossz előjel. Számtalan helyzetben kell döntést hoznod, pl. hogy át tudsz-e még menni a közeledő autó előtt, elegendő-e előzéshez a belátható út hossza stb. Sajnos én is ismerem azt a típust, aki fékez, amikor zöldet mutat a lámpa, aztán mire meggyőzi magát, hogy mégis átfér, addigra sárga lesz. Így sikerül a sárgás-piroson áthajtania, míg normál tempóban a zöldön ment volna át. Ehhez persze kell rutin, de egy egészséges döntésképesség, felelősség-vállalás is.

És 140 óra baromi sok. Ennek még a fele is tehetségtelen tanulóra vallana. 70 óra elfogadható lenne egy 50-60 éves nő esetében, akinek teste-lelke nem kívánja az autóvezetést, de valami miatt mégis rákényszerül.

2024. máj. 27. 11:28
 18/20 Szolovjov ***** válasza:
50%
Annyi pénzért a hátsódat kéne nyalnia nem kiabálni. Kiszáll, ajtót rávág és keresni kell másik oktatót.
2024. máj. 27. 12:48
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
#16: Már a Chat-GPT is írhat ide kérdéseket?
2024. máj. 27. 12:53
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
19: jah pont ez jott le nekem is abbol a hosszu valaszbol. :D Legalabb az a sok semmirekello, hasznavehetetlen selejt ember, aki a kamu kerdeseket potyogte be, munka nelkul marad. :D
2024. máj. 27. 13:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!