Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 7x7-es műhelynek milyen...

Egy 7x7-es műhelynek milyen ideális magasságot tudtok elképzelni?

Figyelt kérdés

Csápos miatt kérdezem.

Nyitnék egy műhelyt, de még soha nem dolgoztam csáposról(kivéve a suliba, tanműhelybe, azóta olyan melóm van ahol aknából dolgozunk(sokszor szívás))

2024. máj. 26. 18:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A sima beton kopik és poroz. Nekem a garázsomban van olyan, tíz év alatt a kerékgumik kikoptatták a nyomvonalat, ott porózus, olyan, mint a smirgli, a többi helyen megmaradt szép simának. Viszont a földre kerülő olajat simán beszívná, az ellen is véd egy ipari bevonat, amit könnyű takarítani. Bármi, ami bírja a kopást, leejtett szerszámoktól nem törik szét.
2024. máj. 26. 19:58
 12/15 anonim ***** válasza:

Gondolom 2 állásos műhely lenne. szóval egy csápos, egy aknás. De az alapterület így élből kicsi.

Ha meg nem tudod összeadni a magasságod + légrés + autó magasságot, akkor az elgondolkodtató.

2024. máj. 27. 11:38
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem, 1allasos lesz!
2024. máj. 27. 12:02
 14/15 A kérdező kommentje:
Miert ne tudnam osszeadni? Azt kerdeztem,hogy mi az idealis….
2024. máj. 27. 12:02
 15/15 anonim ***** válasza:

#13: Legyen kétállásos, hidd el, szükség lesz rá. A hosszát úgyis növelned kell, ha egyállásos, akkor is. Akkor meg már a szélességre is rá lehet dobni 2 métert.

#14: Akkor minek a kérdés? Emelési magasság + autó magasság és kész. Egyébként, ahogy előttem írták, legyen olyan magas, hogy ne legyen gond egy Craftert megemelni és hosszabban is beférjen (lásd előző mondat). Ne korlátozd magad előre olyan dolgokkal, amik most relatív kis pénzbe kerülnek pluszban.

2024. máj. 27. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!