Motornál megéri felárat fizetni? Linkeltem példákat.
Kezdő motoros vagyok, a ruhára nem sajnáltam a pénzt, közel egy millió ft volt a teljes szettem, de motorom még nincsen.
A keretem max 1,5 millió ft, ki is néztem vagy 8-9 motort, de nemrég feltűnt, hogy vannak sokkal olcsóbban is, hasonló motorok.
Megéri vajon a felár? Vagy ennyire érezhető különbség nem lesz sem erőben, futóműben vagy megbízhatóságban?
Az olcsó 2 motor, amit ki éztem:
És amikkel korábban szemeztem, drágábbak:
A kinézeten látszik persze, hogy modernebb, de közel 2,5-3x annyiba kerül.
A 600 ezer forintos motor is 2010-es.
De ha nem is lenne az, kifejted kérlek, mi a különbség a régi is az újabb között szerkezetileg? Nem értek hozzá, ezért tettem fel a kérdést. Más a lengéscsillapítás? Más a blokk, a befecskendezés, a fék, a váltó?
Feltétlen rosszabb a régebbi?
Autóknál is van, hogy a régi az elnyűhetetlen, az új pedig a papírvastagságú alu hengerfalas…
xj600, 580 000ft-ért az 97-es évjárat.
A motorokat ne keverd az autóiparra. A motorok óriási fejlődéesen mentek át rövid idő alatt. Bár megkell hagyni ez a jelentős fejlődés a kinézett 2010-es motoroknál annyira nem áll fent mert ha jól látom egyik sem tartalmaz még ABS-t sem de a váz stabilitása,a motorkarakterisztika,gázreakciók,fék és futómű biztosan fejletebb jobb. Rá kell ülni,menni vele és érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!