A 2017-es VW-Golf autóm aksijának van egy vastagabb vászon-anyag "köpenye". Ez mire való ?
Figyelt kérdés
Felül persze szabad, a (+) és (-) saruk teljesen szabadok, de ami kilátszik, az aksi négy oldala be van öltöztetve valami mű-vászonfélébe. Lehet az alja is (így tehát zsák-féle), még nem szereltem ki, még nem láttam. Új aksit vásároltam, azon spekulálok, hogy az új aksit is helyezzem el ebbe a "zsákba" ?#Aksi köpenye
2024. máj. 22. 22:25
1/8 anonim válasza:
Nekem is körbe van csomagolva (az alja nincs), én ráhúztam az újra is, ártani bizos nem használ😉
Arra kíváncsi lennék miért van rajtuk.
2/8 anonim válasza:
Itt is már költségcsökkentés van, régen még kapott az akku egy rendes burkolatot.
3/8 A kérdező kommentje:
A képen az akku csak egy fémlapra van rögzitve és van egy kemény teteje, nehogy valami ráessen. Az én akkum egy műanyag dobozban van, ami ki van bélelve avval a vászonzsákkal és abba jön bele maga az akku - tehát az 1 mm. vastag vászonzsák az akku és a tartódoboz között van, mint egy bélés.
2024. máj. 23. 01:10
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
A téli mínuszok nem tesznek jót az akksinak. Valószínűleg attól védik. Esetleg még rezgés csillapításként.
6/8 krwkco válasza:
Attól függ, hogy milyen az a vászonzsák. Lehet hőszigetelő szerepe, hogy egy éjszaka alatt az akksi kevésbé hüljön le.
7/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2024. máj. 23. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!