Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Firss jogsisként, bemernétek...

Firss jogsisként, bemernétek vállalni egy Budapest-Pécs utat?

Figyelt kérdés
Autót vásároltam Pesten és hazavezetném Pécsre. Ti voltatok hasonló helyzetben?

2024. máj. 20. 18:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%
Hát én kicsit pánikolnék, illetve előre benézném az utat neten. Navi sokat segít, GPS. Ugye ismeretlen az autó is. Kicsit menj vele vmi kietlen helyen, hogy szokd, aztán hajrá. Engem jó párszor ledudáltak friss jogsisként, hogy lassan megyek, ami tök relatív, pl. körforgalom előtt, de aztán belejön az ember a lendületbe.
2024. máj. 21. 06:28
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egy éve vezetek kb, de egyedül nem igazán mentem eddig.
2024. máj. 21. 14:48
 13/15 anonim ***** válasza:

#12.

Ilyen, amikor a fagyi visszanyal!

Nekem is van az ismerettségi körömben olyan, aki a jogosítvány megszerzése után ....még most csak a városban.... még most csak nappal....jaj esőben nem szeretnék...a nővéreméket nem viszem mert kicsi gyerek is van.....stb.

Aztán rögzült a családban, hogy Ő az örök "kezdő".

Neki mindig van valami kibúvó, őt mindig valakinek segíteni kell, és igazából sosem lehet rá számítani.

Ezt csinálja lassan hároméve(!)

Talán sosem lesz önálló.

2024. máj. 22. 11:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Most vesz autót. Én se mentem egyedül más autójával.
2024. máj. 22. 12:23
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Valahol el kell kezdeni. Én sem vezettem jó darabig, csak néha-néha. Mert nem volt rá szükségem. Saját autóm sok évig nem is volt. De nem voltam ennyire aggodalmaskodó...

Aztán olyan munkahelyre kerültem vidékiként, hogy Budapesten kaptam egy furgont (Citroen Jumper) és toljam le vele a második munkanapomon a Budapest-Szentgotthárd-Budapest útvonalat. Csak a jogosítvány volt a feltétel, nem kérdezték, hogy mit és mennyit vezettem. Nem mondom, hogy nem izgultam, de hamar rájöttem, hogy nincs ebben semmi pláne.

Valószínű a kérdező is előbb-utóbb így lesz ezzel. Csak tényleg valahol el kell kezdeni.

2024. máj. 22. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!