Lehet nő is taxisofőr vagy mi az oka amiért nem látni női taxisofőrt?
Figyelt kérdés
2024. máj. 14. 17:23
11/15 anonim válasza:
Ez tény, mivel a legtöbb nő segglyhülye egy átlagos autóhoz is. Én is az vagyok a konyhában, de nem is vagyok fő séf.
12/15 anonim válasza:
Láttam már női taxisofőrt. Én is gondolkodtam a taxizáson, de azért mentem végül inkább ételfutárnak, mert a kaja nem pofázik mellettem.
14/15 anonim válasza:
Én meg kisebbségit nem láttam tanulóautóban, de attól még talán van olyan, aki végigcsinálta a tanfolyamot
15/15 anonim válasza:
#6 ha menstruál, akkor is meg tudja oldani, pl. útba ejti a lakását és felmegy wc-re, vagy aznap nem dolgozik, mert vállalkozó és ő osztja be. Ezt a menstruáció témát a férfiak nem bírják elképzelni, egy nőnek nem áll meg miatta az élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!